3 Redenen redenen om een opleiding te volgen tot PMU Artist!

Bij PMU Elegance komen bezoekers niet alleen voor een permanente make-up behandeling. Elmas Aydin – eigenaar en oprichter van PMU Elegance – verzorgt ook opleidingen en masterclasses om mensen klaar te stomen voor het vak. “Permanente make-up zetten is een beroep op zich en daar komt veel bij kijken. Vormen en kleuren zijn heel bepalend voor het resultaat: wat prachtig staat bij de ene, hoeft niet te werken voor de ander. We gaan daarom altijd uit van de specifieke gelaatstrekken en wensen van de cliënt. Denk aan de vorm van het gezicht en kleurleer van haar en huid. Deze basis is de reden waarom het afgestemde resultaat voor iedereen anders is. Dat maakt het vak ook zo afwisselend en leuk. Iedere cliënt heeft zijn of haar specifieke schoonheid die wij met permanente make-up mogen versterken. De enthousiaste reacties op het resultaat maken mijn werk nog leuker!” aldus Elmas Aydin.

1. Quickstart als ondernemer in Permanente Make-up

Heb je al een kapperssalon, beautysalon of ben je nagelstyliste? Dan weet je vast hoe leuk het is om mensen mooi te maken. Met name vrouwen besteden steeds meer geld aan hun uiterlijk. De behoefte aan permanente make-up specialisten neemt daarom snel toe. Wil jij inspelen op deze vraag van jouw klanten of nieuwe klanten aantrekken? Volg dan de basisopleiding permanente make-up specialist. Tijdens de opleiding Permanente Make-up Specialist ga jij 10 dagen, verdeeld over twee weken, intensief aan de slag met de theorie van permanente make-up die jij vervolgens, na heel veel praktijkoefeningen, toepast op echte modellen. Hoe leuk zou het zijn als je jouw (toekomstige) klanten mooi mag maken met permanente make-up? Jij kunt al, na het volgen van een 10 daagse opleiding, permanente make-up gaan aanbieden in jouw eigen salon. Meer weten? Bezoek de open dag.

2. Je gaat aan de slag met het meest geavanceerde permanente make-up apparaat op de markt: De Long-Time-Liner

Wij werken met Long-Time-Liner en dat is niet voor niets, dit merk is wereldwijd dé marktleider op het gebied van permanente make-up. Long-Time-Liner biedt veel voordelen voor zowel jou als de cliënt. In tegenstelling tot andere apparaten op de markt is Long-Time-Liner beter voor de huid; het gebruikt alleen organische en anorganische pigmenten die niet op dieren worden getest. Dankzij de geavanceerde techniek bloedt de huid niet, ontstaan er geen korsten en verloopt het herstel veel sneller. Het gevolg is meer tevreden cliënten en je hoeft minder tijd te besteden aan de nazorg. Een ander groot voordeel voor de specialist is dat Long-Time-Liner veel werk voor je doet; je hoeft bijvoorbeeld geen druk uit te oefenen en het apparaat volgt vloeiend jouw bewegingen. Je kunt prachtige resultaten bereiken door twee kleuren tegelijk te gebruiken en dankzij de geavanceerde techniek vloeiende contouren en fijne lijntjes maken. Er bestaat geen ander merk dat zulke natuurlijke en fijne hairstroke lijntjes maakt als de Long-Time-Liner. Zoals onze studenten vaak zeggen: “als je eenmaal met de Long-Time-Liner hebt gewerkt, wil je niks anders meer”. Lees hier alle voordelen van de Long-Time-Liner.

3. Een investering in jouw toekomst

Het lijkt misschien even een investering, maar deze verdien je snel weer terug. De opleiding is aftrekbaar van de belasting en na 15-20 behandelingen heb jij het bedrag weer terugverdiend. De Long-Time-Liner gaat jarenlang mee en je krijgt garantie. Speel dus slim in op de vraag naar permanente make-up en laat jouw maandinkomen flink stijgen. Zoals eerder benoemd, is Long-Time-Liner wereldwijd dé marktleider op het gebied van permanente make-up. De opleiding wordt daarom ook wereldwijd erkend en met het certificaat op zak kun jij overal ter wereld aan de slag als permanente make-up specialist. Daarnaast leidt Long-Time-Liner tot kwalitatief betere resultaten dan andere apparaten en daarom kun jij meer vragen voor jouw permanente make-up behandelingen. Bij Long-Time-Liner Nederland kun je bovendien masterclasses Lippen, Hairstrokes of Eyeliner volgen, zodat jij jezelf continu kan blijven ontwikkelen en blijft inspelen op de vraag van jouw klanten.

De 10-daagse permanente make-up opleiding focust zich op alle drie de specialisaties: lippen, eyeliner én wenkbrauwen. Je ontvangt jouw eigen Long-Time-Liner apparaat met een starterskit, zodat jij direct aan de slag kunt. Om de kwaliteit van onze opleiding zo hoog mogelijk te houden en veel persoonlijke begeleiding te kunnen bieden, werken wij met maximaal 4 deelnemers per opleiding. Wil jij jouw droom laten uitkomen? kom vrijblijvend kennismaken op de open dag.