Ervaren en enthousiaste docente

Leer het vak van diverse experts

Kies een opleiding of masterclasss

Studenten waarderen ons met een 9.3

Long Time Liner

Volg een van onze opleidingen

Opleidingen van PMU

De perfecte opleiding voor jou

PMU Academy is het onderdeel van PMU Elegance, waarbinnen ik PMU opleidingen en masterclasses verzorg voor andere Permanente Make Up Specialisten. Ik vind het fijn om de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd te delen met andere specialisten binnen mijn vakgebied. Ik zie deze nieuwe specialisten trouwens niet als concurrenten; door kennis te delen, maken we de markt samen sterker. Hier profiteert iedereen van, met name onze klanten. De afgelopen jaren heb ik dan ook al tientallen PMU specialisten mogen helpen in hun ontwikkeling tijdens onze Opleiding Permanente Make Up.

PMU opleiding 10-daagse

De PMU opleiding tot PMU specialist wordt enkele malen per jaar gegeven door Elmas Aydin van PMU Elegance in Zoetermeer.

Onze opleiding onderscheidt zich van andere PMU opleidingen doordat er naast de basis van PMU ook aandacht wordt gegeven aan ondernemerschap. Zo word je klaargestoomd om straks als PMU specialist te gaan werken.

PMU opleiding 3-daagse

In 3 dagen tijd maken wij van jou een echte permanente make-up specialist waarbij jij de keuze hebt om je te specialiseren in één specifiek onderdeel: permanente wenkbrauwen, lippigmentatie of eyeliner. De 3-daagse permanente make-up opleiding is een verkorte opleiding voor vrouwen die permanente make-up specialist willen worden en die zich willen specialiseren in één specifiek onderdeel.

Diverse masterclasses

Tijdens de masterclasses bij PMU Elegance leer je jezelf te onderscheiden van je concurrentie door uit te blinken in het creëren van perfecte PMU.

Als Permanent Make-up specialist ga je jezelf verder ontwikkelen en breng je je skills naar The Next Level. Je hebt de keuze uit een masterclass voor lippen, eyeliner of wenkbrauwen.

Reviews

Leerlingen van de academy

Agenda

Start je droom hier!

Startdatum

PMU 10-daagse basisopleiding | 28 november 2022

PMU 10-daagse basisopleiding |  23 januari 2023

PMU 10-daagse basisopleiding | 27 februari 2023

Nieuwsberichten

De wereld van PMU

Interesse in de opleiding?

Ontvang een uitgebreide brochure over de academy

Webshop

Shop hier al je benodigdheden

 • Luxe loopbril

  Prijzen zien
 • Sortiment pencelen

  Prijzen zien
 • Aloe vera gel

  Prijzen zien
 • Starter kit Conture Liner DUO incl. 1 liner BLU

  Prijzen zien