Ervaren en enthousiaste docente

Leer het vak van diverse experts

Kies een opleiding of masterclasss

Studenten waarderen ons met een 9.3

Long Time Liner

Volg een van onze opleidingen

Opleidingen van PMU

De perfecte opleiding voor jou

Elegance Academy is het onderdeel van PMU Elegance, waarbinnen ik opleidingen en masterclasses verzorg voor andere PMU Specialisten. Ik vind het fijn om de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd te delen met andere specialisten binnen mijn vakgebied. De afgelopen jaren heb ik dan ook al tientallen PMU specialisten mogen helpen in hun ontwikkeling.

10-daagse basisopleiding

De opleiding tot PMU specialist wordt enkele malen per jaar gegeven door Elmas Aydin van PMU Elegance in Zoetermeer.

Onze opleiding onderscheidt zich van andere PMU opleidingen doordat er naast de basis van PMU ook aandacht wordt gegeven aan ondernemerschap. Zo word je klaargestoomd om straks als PMU specialist te gaan werken.

3-daagse basisopleiding

In 3 dagen tijd maken wij van jou een echte permanente make-up specialist waarbij jij de keuze hebt om je te specialiseren in één specifiek onderdeel: permanente wenkbrauwen, lippigmentatie of eyeliner. De 3-daagse permanente make-up opleiding is een verkorte opleiding voor vrouwen die permanente make-up specialist willen worden en die zich willen specialiseren in één specifiek onderdeel.

Diverse masterclasses

Tijdens de masterclasses bij PMU Elegance leer je jezelf te onderscheiden van je concurrentie door uit te blinken in het creëren van perfecte PMU.

Als Permanent Make-up specialist ga je jezelf verder ontwikkelen en breng je je skills naar The Next Level. Je hebt de keuze uit een masterclass voor lippen, eyeliner of wenkbrauwen.

Reviews

Leerlingen van de academy

Perfectionistisch, engelengeduld, kunstenares. Elmas neemt echt alle tijd om de perfecte vorm te bepalen en creëren. En het resultaat mag er dan ook zeker zijn, haartjes die niet van echt zijn te onderscheiden! Wil je ook prachtige wenkbrauwen? Ga dan naar Elmas!
Shirley Keus
Permanente make-up van PMU Elegance is jouw geheim voor een stralend uiterlijk. Wij zijn gespecialiseerd in permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up eyeliner en ook permanente make-up lippen. Voor een krachtige uitstraling met natuurlijk ogende wenkbrauwen ben je bij ons in de juiste handen.
Desiree Poelman

Agenda

Start je droom hier!

Startdatum
PMU 10-daagse basisopleiding | 22 november 2021
PMU 10-daagse basisopleiding | 31 januari 2022

Nieuwsberichten

De wereld van PMU

Interesse in de opleiding?

Ontvang een uitgebreide brochure over de academy

Webshop

Shop hier al je benodigdheden