Het gezicht achter PMU

Mijn behandeling is pas klaar als jij tevreden bent!

In 2014 heb ik mijn eigen salon – PMU Elegance – in Zoetermeer geopend. Natuurlijk voldoen wij geheel aan de hygiëne voorschriften en zijn we in het bezit van alle benodigde vergunningen van de GGD in Zoetermeer. Elke dag ga ik met plezier naar mijn salon met het doel om mijn klanten nog mooier te maken. Dit doe ik door elke klant de zorg en aandacht te geven die zij (of hij) verdient en door uiterst nauwkeurig te werk te gaan.

Welkom bij PMU Academy

Wordt PMU specialiste

Elegance Academy is het onderdeel van mijn bedrijf waarbinnen ik opleidingen en masterclasses verzorg voor andere PMU Specialisten. 

Ik vind het fijn om de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd te delen met andere specialisten binnen mijn vakgebied. Ik zie dit trouwens niet als concurrenten; door kennis te delen, maken we de markt samen sterker. Hier profiteert iedereen van, met name onze klanten. De afgelopen jaren heb ik dan ook al tientallen PMU specialisten mogen helpen in hun ontwikkeling.

Reviews

Leerlingen van de academy

Mijn droom

Maak kennis met mijn studio

Zoals je kunt lezen staat mijn leven de laatste jaren in het teken van PMU. Gelukkig kan ik dit goed combineren met mijn gezin met vijf kinderen en heb ik een partner waar ik altijd op kan terugvallen. Voor mij begint het PMU avontuur dan ook nog maar net en hoop ik de komende jaren mijn bedrijf verder uit te kunnen breiden en met mijn klanten en kwaliteit voorop.

Agenda

Start je droom hier!

Startdatum

PMU 10-daagse basisopleiding | 28 november 2022

PMU 10-daagse basisopleiding |  23 januari 2023

PMU 10-daagse basisopleiding | 27 februari 2023

Long Time Liner

Long lastig beauty

PMU Elegance in Zoetermeer werkt sinds 2016 met Long-Time-Liner. Dit is een Duits bedrijf dat al ruim 35 jaar staat voor kwaliteit en innovatie op het gebied van permanente make-up. Long-Time-Liner is het beste precisie-apparaat op de markt en is van de hoogste kwaliteit. Door de unieke en gepatenteerde magnetische motor maakt het gebruik van een super exacte naaldgeleiding voor micropigmentatie.