Masterclasses

PMU specialiste

Masterclass PMU lippen

Wil jij leren hoe je op prachtige wijze lippen kunt pigmenteren met de nieuwste technieken op het gebied van PMU?

Na de Masterclass Lippen kun je Full Lips, Lipenlightment en de Lipshadow op perfecte wijze toepassen. Het vergroot de lippen optisch en geeft de lippen direct meer definitie en kleur.

Masterclass PMU wenkbrauwen

Kies voor een van onze PMU Masterclasses Wenkbrauwen en take it to the next level! Wij zorgen ervoor dat jij de nieuwste trends en technieken leert zoals bijvoorbeeld de Hairstrokes of de PixelFanbrows.

Jij leert van A tot Z om de perfecte wenkbrauwvorm, kleur en stijl te creëren.

Masterclass PMU eyeliner

Ben je al goed met eyeliner techniek en wil je een echte pro worden? We hebben diverse Eyeliner masterclasses. Zo leer je bijvoorbeeld tijdens de Masterclass Eyeliner hoe je de strakste wing kan maken. Wil je liever een exclusief aanbod hebben in je salon en leren hoe je een schaduweyeliner kan maken? Kies dan voor de Smudge Eyeliner Masterclass.

Opleidingen

De diverse opleidingen van PMU

10-daagse basisopleiding

De opleiding tot PMU specialist wordt enkele malen per jaar gegeven door Elmas Aydin van PMU Elegance in Zoetermeer.

Onze opleiding onderscheidt zich van andere PMU opleidingen doordat er naast de basis van PMU ook aandacht wordt gegeven aan ondernemerschap. Zo word je klaargestoomd om straks als PMU specialist te gaan werken.

3-daagse basisopleiding

In 3 dagen tijd maken wij van jou een echte permanente make-up specialist waarbij jij de keuze hebt om je te specialiseren in één specifiek onderdeel: permanente wenkbrauwen, lippigmentatie of eyeliner. De 3-daagse permanente make-up opleiding is een verkorte opleiding voor vrouwen die permanente make-up specialist willen worden en die zich willen specialiseren in één specifiek onderdeel.

Diverse masterclasses

Tijdens de masterclasses bij PMU Elegance leer je jezelf te onderscheiden van je concurrentie door uit te blinken in het creëren van perfecte PMU.

Als Permanent Make-up specialist ga je jezelf verder ontwikkelen en breng je je skills naar The Next Level. Je hebt de keuze uit een masterclass voor lippen, eyeliner of wenkbrauwen.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU