Vakopleidingen

PMU Elegance

Als de Nederlandse vestiging van Long-Time-Liner maken we dankbaar gebruik van 30 jaar didactische ervaring in het opleiden van professionals. Dit mooie Duitse merk heeft inmiddels meer dan 10.000 succesvolle trainingen op haar naam staan. PMU Elegance biedt voor elk niveau een passend Long-Time-Liner opleidingsconcept. Of je nou een beginner of een ervaren PMU specialist bent, er is altijd een passende training beschikbaar die tegemoet komt aan jouw persoonlijke loopbaanbehoeften. Het certificaat van Long-Time-Liner wordt wereldwijd erkent. Na het behalen van dit certificaat kunnen onze studenten overal ter wereld aan de slag als PMU Artist.

Opleidingen

De diverse opleidingen van PMU

10-daagse basisopleiding

De opleiding tot PMU specialist wordt enkele malen per jaar gegeven door Elmas Aydin van PMU Elegance in Zoetermeer.

Onze opleiding onderscheidt zich van andere PMU opleidingen doordat er naast de basis van PMU ook aandacht wordt gegeven aan ondernemerschap. Zo word je klaargestoomd om straks als PMU specialist te gaan werken.

3-daagse basisopleiding

In 3 dagen tijd maken wij van jou een echte permanente make-up specialist waarbij jij de keuze hebt om je te specialiseren in één specifiek onderdeel: permanente wenkbrauwen, lippigmentatie of eyeliner. De 3-daagse permanente make-up opleiding is een verkorte opleiding voor vrouwen die permanente make-up specialist willen worden en die zich willen specialiseren in één specifiek onderdeel.

Diverse masterclasses

Tijdens de masterclasses bij PMU Elegance leer je jezelf te onderscheiden van je concurrentie door uit te blinken in het creëren van perfecte PMU.

Als Permanent Make-up specialist ga je jezelf verder ontwikkelen en breng je je skills naar The Next Level. Je hebt de keuze uit een masterclass voor lippen, eyeliner of wenkbrauwen.

Agenda

Start je droom hier!

Startdatum

PMU 10-daagse basisopleiding | 19 september 2022

PMU 10-daagse basisopleiding  31 oktober 2022

Docente Elmas

De vrouw achter PMU

Ik ben Elmas Aydin en ben de trotse eigenaresse van PMU Elegance Zoetermeer. Heel mijn leven ben ik al bezig met make-up en andere vormen van beauty om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Door de jaren heen ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in de kunst van permanente make-up. Er komt veel meer bij kijken dan dat je verwacht. Zo is er uitgebreide kennis nodig op het gebied van kleurenleer en is het belangrijk om alle details van de menselijke huid te weten.

Instapgesprek

Wij adviseren je graag!

Als u nog erg twijfelt of de permanente make-up opleiding iets voor u is? Wilt u ons eerst beter leren kennen alvorens een afspraak te maken? U kunt een instap-afspraak maken van 15 minuten, deze afspraak is gratis.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Long Time Liner

Long lastig beauty

PMU Elegance in Zoetermeer werkt sinds 2016 met Long-Time-Liner. Dit is een Duits bedrijf dat al ruim 35 jaar staat voor kwaliteit en innovatie op het gebied van permanente make-up. Long-Time-Liner is het beste precisie-apparaat op de markt en is van de hoogste kwaliteit. Door de unieke en gepatenteerde magnetische motor maakt het gebruik van een super exacte naaldgeleiding voor micropigmentatie.

Interesse in de opleiding?

Ontvang een uitgebreide brochure over de academy

Webshop

Shop hier al je benodigdheden