Reviews PMU Academy

PMU Academy

Ik heb de basisopleiding gevolgd bij PMU Elegance. De helft van de opleiding bestond uit theorie en de andere helft uit praktijk, hierin zijn eigenlijk alle facetten aan bod gekomen. Ik ben heel goed klaargestoomd om voor mezelf te kunnen beginnen. Ik vind dat Elmas als instructeur echt heel goed haar werk doet. Elmas is ervaringsdeskundige, dus zij weet precies waar zij het over heeft. Ik heb verschillende opleidingen voorbij zien komen, maar deze sprak mij toch het meeste aan omdat deze het meest uitgebreid was en andere opleidingen waren korter. Juist omdat ik niet uit deze branche kwam, wilde ik wel echt voor het beste van het beste kiezen.

Romy Zuijdervliet

Ik best veel onderzoek gedaan naar verschillende opleidingen tot permanente make-up specialist. De opleiding bij PMU Elegance gaf mij het beste gevoel, zeker omdat de opdeling 10 dagen is. Ik denk dat je in een kortere periode niet alles goed kunt leren. Het werken met Long-Time-Liner is heel erg fijn en nauwkeurig. De klanten krijgen geen korstjes, dit zorgt voor een veel mooier en sneller herstel. Ik vind Elmas een hele goede instructeur, je merkt dat zij vanuit passie informatie wil delen en dat is denk ik het allerbelangrijkste om goede begeleiding te kunnen geven. Tegen studenten die nog twijfelen wil ik zeggen: gewoon doen! Het is een mooie opleiding waar je veel mee kunt bereiken.

Inge Film-Boer

Elmas is echt een ervaringsdeskundige en dat merk je, PMU specialist in hart en nieren. Heel fijn en bijzonder om van Elmas te mogen leren. Ze geeft je goede tips om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Ik heb geen moment spijt gehad van de beslissing om de opleiding bij PMU Elegance te volgen.

Mirjam van Eck

Ik heb alle opleidingen in Nederland bekeken, alle apparatuur vergeleken en toen kwam PMU Elegance er eigenlijk wel met stip bovenuit omdat dit gewoon de beste apparatuur is die er bestaat. Minder pijn geeft, geen korstvorming geeft, de pigmenten zijn stabiel en veilig. Alles bij elkaar was dat een duidelijke afweging.

Marjolijn Verburg

Ik heb de basisopleiding en Elite basisopleiding gevolgd bij Elmas. Ik heb alle basis kennis mee gekregen en daarnaast is er tijdens de Elite opleiding in overleg een specialistatie training op maar voor mij samengesteld, waarbij ik de punten waar verbetering voor nodig was kon perfectioneren. Ik beoegen nu met veel plezier en zelfverstrouwen het vak permanente make-up spieciast uit mijn eigen permanente make-up studio. Daarnaast zal ik in de toekomst nog meer verdiepende trainingen blijven volgen om mij nog verder te kunnen ontwikkelen en up-to-date blijven binnen het vak.

Cha Cha de Langh

Bij PMU Elegance heb ik mijn basis opleiding PMU specialist gedaan, en super blij mee! In 10 dagen ben ik klaargestoomd zodat ik daarna zelf aan de slag kon. De eerste dagen verdiep je je in de theorie die erg duidelijk is, daarna komt ook het praktijk gedeelte waarbij je gaat oefenen op modellen. Die zij, als het jou niet lukt, voor je kunnen regelen. Er wordt echt de tijd voor je genomen en er wordt goed naar je geluisterd als je ergens tegenaan loopt. Heel erg behulpzaam! Al met al ben ik dus super blij dat ik deze stap gemaakt heb. Een verrijking voor in m’n salon. Elmas super bedankt!!!

Cynthia Groenewegen

Super blij met mijn wenkbrauwen! Scheelt me elke ochtend zoveel tijd en ik wordt elke dag weer mooi wakker! Ook de service bij PMU Elegance is top! Elmas bespreekt alles met je, tijdens en voor de behandeling. De tijd die ze neemt om jouw wenkbrauwen perfect bij je gezicht te laten passen is iets waardoor je jezelf al helemaal op je gemak voelt! Ik zou het iedereen aanraden!

Layla Jonker

Ik heb altijd al heel weinig wenkbrauwen gehad. Daarnaast heb ik in een litteken die extra zichtbaar was omdat daar geen haartjes opzaten. Rond mijn tienerjaren heel veel gevechten gehad met het tekenen van mijn wenkbrauwen. Ik vond het moeilijk, het kostte me veel tijd en ik vond het nooit echt mooi! Ongeveer 3 jaar geleden heb ik na heel veel uitzoekwerk besloten mijn wenkbrauwen bij Elmas te laten doen en hiermee is mijn leven echt helemaal veranderd. Ik ben super blij met dat ik nu wel gewoon wenkbrauwen heb en Elmas heeft echt een groot talent! Ze kan er dus ook wat moois van maken als je bijna geen wenkbrauwen hebt én ze kan zelfs omgaan met littekens. Twijfel je nog, zeker gaan dus!

Chantal Goenee

Geweldige resultaten! Ik kom hier nu iets langer dan 2 jaar voor mijn wenkbrauwen. Ik krijg veel complimenten uit mijn omgeving over mijn wenkbrauwen dankzij PMU Elegance . Nu heb ik sinds kort ook infralash (eyeliner tussen de wimpers) laten zetten en weer is het resultaat geweldig! Eerst vond ik het spannend om allemaal te laten doen maar toen ik Elmas ontmoette tijdens de eerste intake had ik er meteen een gerust gevoel bij. Zij helpt altijd graag en geeft goede tips en ideeën om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Dunja Bok

Super blij met mijn wenkbrauwen en lippen die ik bij PMU Elegance heb laten doen! Het is heel mooi geworden (net nabehandeling gehad) en Elmas is ontzettend goed in haar vak. Ze heeft veel kijk op de kleur en vorm die bij jou past en adviseert je goed. Elmas neemt ook ruim de tijd voor je en is heel vriendelijk. Erg bedankt!

Fleur van den Bosch

Ik heb PMU voor mijn wenkbrauwen laten doen. Ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service. Krijg van iedereen om mijn heen complimenten. Mijn schoonheidsspecialiste gaf aan dat het zeer kundig gedaan is. Ik beveel PMU Studio Elegance zeker aan. Het kost wat, maar de kwaliteit is er zeer zeker naar.

Shabina

Wat een mooi bedrijf. Ik heb hier de basisopleiding voor permanente make-up gevolgd. Gedurende de opleiding werd er de tijd voor genomen om alles rustig uit te leggen. Ook was er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Tijdens de praktijkdagen werd ik ondersteund door Elmas, die dankzij haar ervaring goede tips en uitleg had om tot mooie resultaten te komen. Na afloop van de opleiding ben ik zelf ook behandeld door Elmas met een top resultaat. Wat ben ik blij met mijn wenkbrauwen en lippen. Zeker aan te bevelen!