Reviews PMU Academy

PMU Academy

Ik heb de basisopleiding gevolgd bij PMU Elegance. De helft van de opleiding bestond uit theorie en de andere helft uit praktijk, hierin zijn eigenlijk alle facetten aan bod gekomen. Ik ben heel goed klaargestoomd om voor mezelf te kunnen beginnen. Ik vind dat Elmas als instructeur echt heel goed haar werk doet. Elmas is ervaringsdeskundige, dus zij weet precies waar zij het over heeft. Ik heb verschillende opleidingen voorbij zien komen, maar deze sprak mij toch het meeste aan omdat deze het meest uitgebreid was en andere opleidingen waren korter. Juist omdat ik niet uit deze branche kwam, wilde ik wel echt voor het beste van het beste kiezen.

Romy Zuijdervliet

Ik best veel onderzoek gedaan naar verschillende opleidingen tot permanente make-up specialist. De opleiding bij PMU Elegance gaf mij het beste gevoel, zeker omdat de opdeling 10 dagen is. Ik denk dat je in een kortere periode niet alles goed kunt leren. Het werken met Long-Time-Liner is heel erg fijn en nauwkeurig. De klanten krijgen geen korstjes, dit zorgt voor een veel mooier en sneller herstel. Ik vind Elmas een hele goede instructeur, je merkt dat zij vanuit passie informatie wil delen en dat is denk ik het allerbelangrijkste om goede begeleiding te kunnen geven. Tegen studenten die nog twijfelen wil ik zeggen: gewoon doen! Het is een mooie opleiding waar je veel mee kunt bereiken.

Inge Film-Boer

Elmas is echt een ervaringsdeskundige en dat merk je, PMU specialist in hart en nieren. Heel fijn en bijzonder om van Elmas te mogen leren. Ze geeft je goede tips om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Ik heb geen moment spijt gehad van de beslissing om de opleiding bij PMU Elegance te volgen.

Mirjam van Eck

Ik heb alle opleidingen in Nederland bekeken, alle apparatuur vergeleken en toen kwam PMU Elegance er eigenlijk wel met stip bovenuit omdat dit gewoon de beste apparatuur is die er bestaat. Minder pijn geeft, geen korstvorming geeft, de pigmenten zijn stabiel en veilig. Alles bij elkaar was dat een duidelijke afweging.

Marjolijn Verburg

Ik heb de basisopleiding en Elite basisopleiding gevolgd bij Elmas. Ik heb alle basis kennis mee gekregen en daarnaast is er tijdens de Elite opleiding in overleg een specialistatie training op maar voor mij samengesteld, waarbij ik de punten waar verbetering voor nodig was kon perfectioneren. Ik beoegen nu met veel plezier en zelfverstrouwen het vak permanente make-up spieciast uit mijn eigen permanente make-up studio. Daarnaast zal ik in de toekomst nog meer verdiepende trainingen blijven volgen om mij nog verder te kunnen ontwikkelen en up-to-date blijven binnen het vak.

Cha Cha de Langh

Bij PMU Elegance heb ik mijn basis opleiding PMU specialist gedaan, en super blij mee! In 10 dagen ben ik klaargestoomd zodat ik daarna zelf aan de slag kon. De eerste dagen verdiep je je in de theorie die erg duidelijk is, daarna komt ook het praktijk gedeelte waarbij je gaat oefenen op modellen. Die zij, als het jou niet lukt, voor je kunnen regelen. Er wordt echt de tijd voor je genomen en er wordt goed naar je geluisterd als je ergens tegenaan loopt. Heel erg behulpzaam! Al met al ben ik dus super blij dat ik deze stap gemaakt heb. Een verrijking voor in m’n salon. Elmas super bedankt!!!