Cosmetisch arts

Welke techniek past bij jou?

Eenmaal in de 4 weken komt cosmetische arts Ashwyn Schotborg bij ons in de salon voor diverse behandelingen.

Boek direct jou afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Over Drs. Ashwyn

Altijd perfect in model

Onze cosmetische arts Drs. Ashwyn Schotborg is lifestyle arts. Na zijn studie geneeskunde heeft Ashwyn zich gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeskunde en cosmetische geneeskunde. Drs. Ashwyn Schotborg heeft gekozen voor deze combinatie omdat het uiterlijk steeds meer een rol speelt in onze communicatie, in relaties, interacties en welzijn. Ashwyn kan je zeer breed adviseren en behandelen.

Wanneer je een Botox behandeling overweegt is het belangrijk om te weten dat botox een zeer veilig middel is dat effectief tegen rimpels werkt en ook preventief kan worden toegepast. Uiteraard is het grootste voordeel van Botox dat het je rimpels laat verdwijnen. Met een paar kleine prikjes ben je voor de komende drie tot vijf maanden van je rimpels af. Je ziet er na een Botox behandeling jonger, frisser en uitgerust uit.

Een behandeling met Botox wordt niet voor niks een lunchtime treatment genoemd. De behandeling duurt gemiddeld namelijk zo’n 15 minuten en er is geen herstelperiode, waardoor de behandeling letterlijk in een lunchpauze uitgevoerd kan worden. Zelfs meteen na de behandeling is er niet te zien dat je behandeld bent. In sommige gevallen ontstaan er kleine bloeduitstortingen op het behandelde gebied. Deze verdwijnen binnen één tot twee dagen en zijn met make-up goed te camoufleren.

Zoals gezegd laat Botox de rimpels en lijntjes in je gezicht verdwijnen. Dit gebeurt echter allemaal op een natuurlijke manier, waardoor het niet zichtbaar is dat je een cosmetische behandeling hebt ondergaan. Het zal je omgeving opvallen dat je er uitgerust en uitgeslapen uitziet, maar ze zullen niet kunnen zien dat dit door een Botox behandeling komt.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Perfectionistisch, engelengeduld, kunstenares. Elmas neemt echt alle tijd om de perfecte vorm te bepalen en creëren. En het resultaat mag er dan ook zeker zijn, haartjes die niet van echt zijn te onderscheiden! Wil je ook prachtige wenkbrauwen? Ga dan naar Elmas!
Ashley de Jong
Permanente make-up van PMU Elegance is jouw geheim voor een stralend uiterlijk. Wij zijn gespecialiseerd in permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up eyeliner en ook permanente make-up lippen. Voor een krachtige uitstraling met natuurlijk ogende wenkbrauwen ben je bij ons in de juiste handen.
Desiree Poelman

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe acties en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance