Permanente make-up eyeliner

Welke techniek past bij jou?

Direct al bij het opstaan een frisse blik? Als je ogen zijn opgemaakt met permanente eyeliner zie je er direct fris uit! Bovendien kan het dagelijks aanbrengen van eyeliner een tijdrovend klusje zijn en bespaar je met permanente make-up eyeliner dus dagelijks veel tijd!

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up eyeliner. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

PMUEleganceZoetermeerEyelinerInfralashWimperhaarTattoo
PMUElegancePermanentemakeupeyelinerTattoeerenRotterdam
PMUElegancePermanentemakeupLinerEyeTattootekenen

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Doet Permanente Eyeliner laten zetten pijn?

Er zijn veel vrouwen die zich afvragen of het zetten van Permanente Eyeliner pijn doet. Alle vrouwen die bij PMU Elegance permanente eyeliner laten zetten, geven aan dat het ze erg meevalt. Dit komt mede omdat wij gebruik maken van een pijnstillende zalf, het allerbeste PMU apparaat en we zorgen voor een ontspannen behandeling. Precies zoals jij het wilt. Lees hieronder ook de ervaringen van andere vrouwen!

Welke soorten permanente eyeliner zijn er?

Altijd perfect in model

Bij PMU Elegance kun je terecht voor 3 soorten PMU eyeliner. De infralash-, smudge- en de classic eyeliner.

Permanente make-up eyeliner infralash

Infralash eyeliner is een heel dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Dit maakt je wimperaanzet voller. Bovendien geeft de Infralash techniek voor permanente eyeliner een natuurlijk effect. Perfect voor de vrouw die wel permanent de ogen donker aangezet wilt hebben, maar niet iedere dag een volle eyeliner wilt hebben.

Permanente make-up eyeliner classic

Classic Eyeliner is een opvallende, volle eyeliner. De Classicliner is perfect voor vrouwen die iedere dag zelf eyeliner aanbrengen, maar genoeg hebben van een tijdrovend klusje iedere dag. De permanente Classic Eyeliner geeft jou een look die in het oog springt, precies als eyeliner die je zelf aanbrengt. Je kunt kiezen om de eyeliner in een wing te laten eindigen. Dit effect is lastig om zelf te bereiken, maar met Classicliner heb je altijd twee ogen met perfect gelijke permanente eyeliner.

Permanente make-up eyeliner smudgy

Smudgy eyeliner is een eyeliner die lichtjes uitloopt aan de randen. De eyeliner is uitgeschaduwd en bestaat uit twee of drie kleuren, van donker naar licht. Op deze manier bereik je een subtiele smokey eye zonder er zelf iets voor te hoeven doen.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance