Boek een afspraak


Boek een afspraak

Permanente make-up eyeliner

Welke techniek past bij jou?

Wil je direct al bij het opstaan een frisse blik? Als je ogen zijn opgemaakt met permanente make-up eyeliner, dan zie je er direct fris uit! Bovendien kan het dagelijks aanbrengen van eyeliner een tijdrovend klusje zijn en bespaar je met permanente eyeliner dus ook dagelijks een hoop tijd!

Bij PMU Studio Elegance Zoetermeer zorgen we er graag voor dat je weer tevreden bent over je lippen en glimlach.

De diverse technieken


Smudge


Infralash
Boek direct jou afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!


Boek een afspraak

Welke soorten permanente make-up eyeliner zijn er?

Altijd perfect in model

Bij PMU Elegance kun je terecht voor 3 soorten PMU eyeliner. De infralash-, smudge- en de classic eyeliner. Wil je direct al bij het opstaan een frisse blik? Als je ogen zijn opgemaakt met permanente make-up eyeliner, dan zie je er direct fris uit! Bovendien kan het dagelijks aanbrengen van eyeliner een tijdrovend klusje zijn en bespaar je met permanente eyeliner dus ook dagelijks een hoop tijd!

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU


Lees alle ervaringen

Perfectionistisch, engelengeduld, kunstenares. Elmas neemt echt alle tijd om de perfecte vorm te bepalen en creëren. En het resultaat mag er dan ook zeker zijn, haartjes die niet van echt zijn te onderscheiden! Wil je ook prachtige wenkbrauwen? Ga dan naar Elmas!

Shirley Keus
Permanente make-up van PMU Elegance is jouw geheim voor een stralend uiterlijk. Wij zijn gespecialiseerd in permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up eyeliner en ook permanente make-up lippen. Voor een krachtige uitstraling met natuurlijk ogende wenkbrauwen ben je bij ons in de juiste handen.

Melanie de Boer


Bekijk ons lookbookBekijk ons lookbook

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance


Bekijk alle behandelingen

EyelinerLippenLaserenHuidverbeteringMedische pigmentatieTanden bleken


Bekijk alle behandelingen