Permanente make-up infralash eyeliner

Welke techniek past bij jou?

De infralash eyeliner is een heel dun lijntje tussen de wimper haartjes. Dit zorgt ervoor dat je wimpers voller lijken. Bovendien zorgt deze techniek voor een natuurlijk effect. Je ogen zullen meer opvallen en zij ogen groter door de infralash techniek. De techniek is voor iedereen die er niet té opgemaakt wilt uit zien maar wel een frisse ooglook wilt.

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

PMUEleganceZoetermeerEyelinerInfralashWimperhaarTattoo
PMUEleganceRotterdamPermanentemakeupInfralashTattoeerenWimpers
PMUEleganceZoetermeerEyelinerInfralashWimperhaarTattoo
PMUEleganceZoetermeerEyelinerInfralashWimperhaarTattoo

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Hoe werkt Eyeliner Infralash?

Altijd perfect in model

De infralash techniek wordt gezet met het long-time-liner apparaat. Er wordt eerst een verzachtende creme aangebracht. Daarna worden er stap voor stap lijntjes gezet tussen de wimperhaartjes.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

De behandeling

Altijd perfect in model

Tijdens de behandeling beginnen we eerst met het bespreken van jouw wensen. Past Infralash, Graficliner of Smugded permanente eyeliner het beste bij jou? Welke tinten hebben jouw voorkeur? Daarna tekenen we het eerst de eyeliner zodat jij een goed idee krijgt van het uiteindelijke resultaat. Ben jij helemaal tevreden met het voorstel? Dan gaan wij over tot de uiteindelijke behandeling.

Met de Long-Timer-Liner zetten wij met uiterste precisie de eyeliner op jouw ooglid. De Long-Time-Liner is het paradepaardje binnen de PMU-wereld en zorgt voor een uiterst precisie werking, minder pijn en minder schade aan de huid. Hierdoor is de behandeling fijner, de herstelperiode korter en het resultaat mooier!
De totale behandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Nazorg

Na de behandeling moet de behandelde huid goed worden schoongemaakt. Doe dit volgens onderstaande stappen.

Dag 1 en 2
Draag de eerste twee dagen na de behandeling geen contactlenzen.

Eerste twee weken
Breng de eerste twee weken na de behandeling geen mascara en andere oog make-up aan. Verder hoef je geen verzorgingsproducten aan te brengen op de eyeliner. Het is vooral belangrijk dat je het de eerste twee weken goed droog houd

Voordelen

Het grootste voordeel van permanente eyeliner is dat het altijd aanwezig is. Als je wakker wordt zijn je ogen direct mooi opgemaakt en heb je een frisse look. Ook tijdens het sporten en zwemmen blijft de eyeliner zitten waar hij zit. Permanente eyeliner scheelt een heel tijd, omdat je je ‘s ochtends niet hoeft op te maken en natuurlijk omdat je ook geen make-up hoeft te verwijderen aan het eind van de dag.

Kosten

Accentueer jou schoonheid

De kosten voor Infralashes boven zijn € 290,- en voor onder € 270,-. Voor beide zijn de kosten € 390,-.

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance