Smudge

Welke techniek past bij jou?

Smudgy eyeliner is een eyeliner die een beetje uitloopt aan de randen. De eyeliner is uitgeschaduwd en bestaat uit twee of drie kleuren, van donker naar licht. Op deze manier bereik je een subtiele smokey eye zonder er zelf iets voor te hoeven doen. het geeft je oog meer kracht en je gezicht een mooie uitstraling. Er kan in overleg met de PMU specialiste gekozen worden voor kleuren die passen bij jouw huid. Voor de juiste dikte wordt er gekeken naar de vorm van jouw gezicht. 

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

PMUElegancePermanentemakeupSmudgeSmokeyeyeliner

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Hoe werkt Eyeliner Smudge?

Altijd perfect in model

We tekenen eerst de eyeliner op je ooglid zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Daarna worden de kleuren gekozen en de huid schoongemaakt. Ben jij tevreden met het voorstel? Dan gaan we verder tot de uiteindelijke behandeling. Om tot een Smudge resultaat te komen wordt er eerst een classic eyeliner geplaatst, vanuit deze basis wordt de smudge aangebracht die langzaam uit fade.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

De behandeling

Altijd perfect in model

Tijdens de behandeling beginnen we eerst met het bespreken van jouw wensen. Past Infralash, Graficliner of Smugded permanente eyeliner het beste bij jou? Welke tinten hebben jouw voorkeur? Daarna tekenen we het eerst de eyeliner zodat jij een goed idee krijgt van het uiteindelijke resultaat. Ben jij helemaal tevreden met het voorstel? Dan gaan wij over tot de uiteindelijke behandeling.

Met de Long-Timer-Liner zetten wij met uiterste precisie de eyeliner op jouw ooglid. De Long-Time-Liner is het paradepaardje binnen de PMU-wereld en zorgt voor een uiterst precisie werking, minder pijn en minder schade aan de huid. Hierdoor is de behandeling fijner, de herstelperiode korter en het resultaat mooier!
De totale behandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Nazorg

Voor elke behandeling of nabehandeling is een andere verzorging nodig. Na het uitvoeren van een behandeling door de PMU specialiste word de nazorg uitgebreid besproken. Er is dan ook tijd en ruimte om vragen te stellen. Na de behandeling moet de behandelde huid goed worden schoongemaakt. Doe dit volgens onderstaande stappen.

Dag 1 en 2
Draag de eerste twee dagen na de behandeling geen contactlenzen.

Eerste twee weken
Breng de eerste twee weken na de behandeling geen mascara en andere oog make-up aan. Verder hoef je geen verzorgingsproducten aan te brengen op de eyeliner. Het is vooral belangrijk dat je het de eerste twee weken goed droog houd

Voordelen

Het grootste voordeel van permanente eyeliner is dat het altijd aanwezig is. Als je wakker wordt zijn je ogen direct mooi opgemaakt en heb je een frisse look. Ook tijdens het sporten en zwemmen blijft de eyeliner zitten waar hij zit. Permanente eyeliner scheelt een heel tijd, omdat je je ‘s ochtends niet hoeft op te maken en natuurlijk omdat je ook geen make-up hoeft te verwijderen aan het eind van de dag.

Kosten

Accentueer jou schoonheid

De kosten voor Eyeliner Smudge boven of onder is € 625,- en voor beide zijn de kosten € 650,-.

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance