Microneedling

Welke techniek past bij jou?

Heb jij last van littekens bijvoorbeeld van acne en zou jij willen dat deze minder zichtbaar worden?  Of heb jij last van rimpels of een slapper wordende huid en zou jij deze weer graag willen verstevigen? Microneelding kan jou helpen om de kwaliteit van jouw huid te verbeteren! Het is een van de meest innovatieve vormen van huidverbetering en stimuleert de huid om zelf weer collageen en elastine aan te maken en zich te verbeteren.

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Waar kan microneedling je bij helpen?

Altijd perfect in model

  • Vervagen van rimpels
  • Het verstevigen van je huid
  • Verbeteren van littekens
  • Verminderen van pigmentvlekken
  • Verminderen van ouderdomsvlekken
  • Verminderen van couperose
  • Verbeteren van striae

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Wat is Microneedling?

Altijd perfect in model

Microneedling is een veilige en wetenschappelijk bewezen methode voor huidverbetering en huidverjonging. Tijdens de behandeling wordt er met de Dermapen met fijne naaldjes over de huid gegaan. Door middel van deze kleine naaldjes worden verticale kanaaltjes gemaakt in de huid. Deze kanaaltjes zijn met het blote oog niet te zien. Door deze kanaaltjes wordt de huid als het ware ‘geopend’. De huid wordt door Microneedling gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt voor een stevigere, soepelere en gladdere huid. Het is zeer geschikt voor rimpels, acne littekens, striae en andere fijne lijntjes, doordat deze met behulp van Microneedling oppervlakkiger worden.

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Voor wie is deze techniek geschikt?

Microneedling kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo werkt deze techniek effectief bij (acne-)littekens, een verslapte huid, pigmentvlekken en als opfrisser voor de huid. Deze techniek is voor elke huidtype geschikt. Afhankelijk van je wensen zijn de behandelingen goed af te wisselen met peelings, lasertherapie en andere behandelingen.

Voor wie is microneedling niet geschikt?

In principe is de Microneedling techniek geschikt voor elk huidtype. Echter wanneer je actieve acne, rosacea of psoriasis heeft is deze behandeling niet geschikt. Pas wanneer dit onder controle is en je geen medicatie of crèmes meer gebruikt, is de behandeling mogelijk. Daarnaast kunnen hyperpigmentatie en keloïd littekens niet met deze methode behandeld worden. Bij twijfel kun altijd eerst met ons of met je behandelend arts overleggen om te bepalen of deze methode geschikt is voor je.Wil jij je littekens laten camoufleren? Bij PMU Elegance in Zoetermeer ben je verzekerd van een professionele behandeling en optimaal resultaat. Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor je vragen en wensen, zodat je goed geïnformeerd de behandeling in gaat. Dankzij de behandeling permanente make-up littekencamouflage gaat je huid weer stralen en voel je je zekerder over je uiterlijk. Dat is het waar het bij PMU Elegance om draait. Ben je geïnteresseerd in deze behandeling, heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel naar de salon of maak meteen online een afspraak.

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance