Peeling gezichtsbehandeling

Welke techniek past bij jou?

Maak je huid summer ready! Ga voor een stralende, gladde huid die mooi bruin kan worden. Of je nu acné, eczeem, anti-aging, grove poriën, gevoelige of juist een droge huid hebt, er is voor iedereen een geschikte peeling te vinden. Met deze peelings kunnen prachtige resultaten worden geboekt. Wij bieden diverse soorten peelings aan, zodat er voor ieder wat wils is:

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Amandelzuur peeling

Altijd perfect in model

Amandelzuur lost de verbindingen op met dode huidcellen, waardoor deze dode huidcellen zullen verdwijnen. Wat je ervoor terugkrijgt? Een stralende en frisse huid! Daarnaast zorgt deze peeling er ook voor dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, zodat je niet alleen een frisse, maar ook een verjongende huid voor terugkrijgt. De amandelzuur peeling is tevens ook zeer goed geschikt voor melasma (donkere verkleuring/ pigmentstoornis) in het gezicht, die ontstaan zijn door hormonale veranderingen of zwangerschap. Mocht je dus hier last van hebben, dan is deze peeling een aanrader!

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Aanvullende informatie

Het beste resultaat

Het benodigde aantal behandelingen varieert per persoon en hangt onder andere af van de intensiteit van de peeling en de hersteltijd die varieert van enkele dagen tot enkele weken.

LET OP:
Tijdens de kuur mogen er geen andere scrubmiddelen worden gebruikt, geen micro dermabrasie en ook geen laserbehandeling. Verder moet de huid na een behandeling goed worden beschermd met minimaal een zonnefactor 30 SPF.

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Glycolzuur peeling

De glycolzuur peeling is de perfecte peeling voor de droge huid die een flinke boost nodig heeft! Deze peeling bestaat uit fruitzuren. Deze fruitzuren dringen, door de lage zuurgraad, diep door tot in de huid. Daarnaast geeft het de huid een boost om collageen en elastine te stimuleren, waardoor deze peeling ook goed geschikt voor anti-aging. Glycolzuur zorgt ervoor dat de huid beter in staat is om vocht vast te houden. Een echte oppepper met name voor de droge huid!

Salicylzuur peeling

Salicylzuur is een werkzame stof die bekend staat om zijn remmende werking tegen schimmels en bacteriën. Dit komt doordat salicylzuur inwerkt op het bovenste laagje van de huid (de hoornlaag). Vervolgens zorgt deze stof ervoor dat dit laagje van de huid loskomt en stimuleert de natuurlijke groei van de huid. Deze peeling is daarom zeer geschikt als je matige acne en andere huidaandoeningen zoals eczeem hebt. Kamp jij dus regelmatig met oneffenheden? Dan is de salicylzuur peeling de geschikte behandeling voor jou!

Kosten

Accentueer jou schoonheid

leeg

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance