Medische pigmentatie

Welke techniek past bij jou?

Door middel van pigmentatie kunnen littekens of oneffenheden worden verwijderd in de salon. De eigen huidskleur wordt met pigmentkleuren zo dicht mogelijk benaderd en na geboost voor een natuurlijk effect.

Boek direct jou afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Welke soorten medische pigmentatie zijn er?

Altijd perfect in model

PMU Elegance biedt zowel littekencorrecties als camouflages aan. De correctie wordt meestal uitgevoerd als je in het verleden last gehad hebt van acne en daardoor littekens hebt in je gezicht. Of is er door een huidziekte pigmentatieverschil in je huid ontstaan? PMU Elegance is gespecialiseerd in de behandeling van kleurverschillen in de huid door middel van permanente make-up littekencorrectie. Het verschil in pigment in de huid kan worden gecorrigeerd met permanente make-up. De vorm van het litteken wordt verbeterd en minder opvallend gemaakt.

Operatielittekens, ouderdomsvlekken of littekens van een ongeluk of huidziekte zijn te behandelen met permanente make-up camouflage. Zo hoef je ze niet elke dag zelf te bedekken met make-up. De littekens worden zo gecamoufleerd dat ze nauwelijks meer zichtbaar zijn. Het originele litteken blijft weliswaar aanwezig maar door de juiste kleur pigmentatie te gebruiken, valt het veel minder op. Voor het beste kleurbehoud dient de PMU litteken camouflage iedere paar jaar bijgewerkt te worden.

Voorafgaand aan je behandeling hoef jij nog niet te bepalen of je kiest voor een litteken camouflage of correctie, de PMU specialist kiest samen met jou op locatie een behandeling voor op maat.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Perfectionistisch, engelengeduld, kunstenares. Elmas neemt echt alle tijd om de perfecte vorm te bepalen en creëren. En het resultaat mag er dan ook zeker zijn, haartjes die niet van echt zijn te onderscheiden! Wil je ook prachtige wenkbrauwen? Ga dan naar Elmas!
Ashley de Jong
Permanente make-up van PMU Elegance is jouw geheim voor een stralend uiterlijk. Wij zijn gespecialiseerd in permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up eyeliner en ook permanente make-up lippen. Voor een krachtige uitstraling met natuurlijk ogende wenkbrauwen ben je bij ons in de juiste handen.
Desiree Poelman

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance