Medische pigmentatie

Welke techniek past bij jou?

Door middel van pigmentatie kunnen littekens of oneffenheden worden verwijderd in de salon. De eigen huidskleur wordt met pigmentkleuren zo dicht mogelijk benaderd en na gebootst voor een natuurlijk effect.

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

PMUEleganceLittekenCorrectieLittekenCamouflagePermanentemakeupRotterdamZoetermeer
PMUEleganceLittekenCorrectieLittekenCamouflagePermanentemakeupRotterdamZoetermeer
PMUEleganceLittekenCorrectieLittekenCamouflagePermanentemakeupRotterdamZoetermeer
PMUEleganceLittekenCorrectieLittekenCamouflagePermanentemakeupRotterdamZoetermeer

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Welke soorten medische pigmentatie zijn er?

Altijd perfect in model

PMU Elegance biedt zowel littekencorrecties als camouflages aan. De correctie wordt meestal uitgevoerd als je in het verleden last gehad hebt van acne en daardoor littekens hebt in je gezicht. Of is er door een huidziekte pigmentatieverschil in je huid ontstaan? PMU Elegance is gespecialiseerd in de behandeling van kleurverschillen in de huid door middel van permanente make-up littekencorrectie. Het verschil in pigment in de huid kan worden gecorrigeerd met permanente make-up. De vorm van het litteken wordt verbeterd en minder opvallend gemaakt.

Operatielittekens, ouderdomsvlekken of littekens van een ongeluk of huidziekte zijn te behandelen met permanente make-up camouflage. Zo hoef je ze niet elke dag zelf te bedekken met make-up. De littekens worden zo gecamoufleerd dat ze nauwelijks meer zichtbaar zijn. Het originele litteken blijft weliswaar aanwezig maar door de juiste kleur pigmentatie te gebruiken, valt het veel minder op. Voor het beste kleurbehoud dient de PMU litteken camouflage iedere paar jaar bijgewerkt te worden.

Voorafgaand aan je behandeling hoef jij nog niet te bepalen of je kiest voor een litteken camouflage of correctie, de PMU specialist kiest samen met jou op locatie een behandeling voor op maat.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe acties en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance