LITTEKEN CAMOUFLAGE MET PERMANENTE MAKE-UP

Welke techniek past bij jou?

Littekens zijn soms erg opvallend en veel vrouwen en mannen storen zich aan deze oneffenheden in de huid. Met permanente make-up litteken camouflage zijn er mogelijkheden om littekens zichtbaar te verminderen of te camoufleren. PMU Studio Elegance in Zoetermeer is gespecialiseerd in het zorgvuldig camoufleren van littekens. Dankzij litteken camouflage kun jij weer zelfverzekerd en met een stralende huid door het leven!
PMUEleganceLittekenCorrectieLittekenCamouflagePermanentemakeupRotterdamZoetermeer
PMUEleganceLittekenCorrectieLittekenCamouflagePermanentemakeupRotterdamZoetermeer
PMUEleganceLittekenCorrectieLittekenCamouflagePermanentemakeupRotterdamZoetermeer
PMUEleganceLittekenCorrectieLittekenCamouflagePermanentemakeupRotterdamZoetermeer

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Hoe ziet een behandeling voor litteken camouflage eruit?

Voorafgaand aan elke behandeling nemen we de tijd om je vragen te beantwoorden en je wensen te bespreken. Uiteraard informeren we je uitgebreid over wat je te wachten staat, zowel met betrekking tot de behandeling zelf als de nazorg. Tijdens de behandeling worden er nieuwe pigmenten in het litteken aangebracht. De kleur van deze pigmenten komen overeen met je eigen huidskleur, zodat de huid haar oorspronkelijke kleur terugkrijgt. Na de behandeling is er bijna niets meer te zien zijn van het oorspronkelijke litteken. Na een aantal weken wordt een tweede behandeling gedaan om het gewenste resultaat te bereiken.

Wat voor littekens kun je camoufleren met permanente make-up?

Altijd perfect in model

Litteken camouflage met permanente make-up kan worden toegepast op littekens van bijvoorbeeld een operatie, een ongeluk of een huidziekte. Ook ouderdomsvlekken zijn op deze manier te behandelen. Op die manier hoef je ze niet elke dag zelf te bedekken met make-up. De littekens worden zo gecamoufleerd dat ze nauwelijks meer zichtbaar zijn en dus weer op jouw oorspronkelijke, onbeschadigde lijken. Het originele litteken blijft weliswaar aanwezig maar door de juiste kleur pigmentatie te gebruiken, valt het veel minder op. Voor het beste kleurbehoud dienen de littekens elke paar jaar bijgewerkt te worden. Helaas zijn niet alle littekens geschikt voor camouflage met permanente make-up. Het litteken moet goed genezen en lichter zijn dan de omliggende huidskleur.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Behandeling permanente make-up littekencamouflage 

Altijd perfect in model

Helaas zijn niet alle littekens geschikt voor camouflage met permanente make-up. Het litteken moet goed genezen en lichter zijn dan de omliggende huidskleur. Tijdens de behandeling worden er nieuwe pigmenten in het litteken aangebracht. De kleur van deze pigmenten komen overeen met je eigen huidskleur, zodat de huid uiteindelijk dezelfde kleur krijgt. Na de behandeling is er bijna niets meer te zien zijn van het oorspronkelijke litteken. Na een aantal weken wordt een tweede behandeling gedaan om het gewenste resultaat te bereiken.

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kan mijn litteken ook gecorrigeerd worden?

Helaas komen niet alle littekens in aanmerking voor een correctie. Bij het intakegesprek zal onze specialist bepalen of het litteken gecorrigeerd kan worden en wat je wensen zijn. Indien het litteken wel gecorrigeerd kan worden, dan kan de behandeling direct van start gaan.

Permanente make-up littekencamouflage in Zoetermeer

Wil jij je littekens laten camoufleren? Bij PMU Elegance in Zoetermeer ben je verzekerd van een professionele behandeling en optimaal resultaat. Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor je vragen en wensen, zodat je goed geïnformeerd de behandeling in gaat. Dankzij de behandeling permanente make-up littekencamouflage gaat je huid weer stralen en voel je je zekerder over je uiterlijk. Dat is het waar het bij PMU Elegance om draait. Ben je geïnteresseerd in deze behandeling, heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel naar de salon of maak meteen online een afspraak.

Kosten

Accentueer jou schoonheid

De kosten voor littekencamouflage zijn vanaf € 250,-.

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance