Littekencorrectie

Welke techniek past bij jou?

Heb je littekens waar je je aan stoort? Permanente make – up littekencorrecties maakt het mogelijk om littekens te corrigeren. Hierdoor zijn zullen ze minder opvallen en na diverse behandelingen ook geheel verdwijnen. PMU Elegance laat jou en je huid weer stralen.

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

PMUEleganceLittekenCorrectieLittekenCamouflagePermanentemakeupRotterdamZoetermeer
PMUEleganceLittekenCorrectieLittekenCamouflagePermanentemakeupRotterdamZoetermeer
PMUEleganceLittekenCorrectieLittekenCamouflagePermanentemakeupRotterdamZoetermeer
PMUEleganceLittekenCorrectieLittekenCamouflagePermanentemakeupRotterdamZoetermeer

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Littekens van acne camoufleren

Altijd perfect in model

Heb je in het verleden last gehad van acne en heb je daardoor nu littekens in je gezicht? Of is er door een huidziekte pigmentatieverschil in je huid ontstaan? PMU Elegance is gespecialiseerd in de behandeling van kleurverschillen in de huid door middel van permanente make-up littekencorrectie. Het verschil in pigment in de huid kan worden gecorrigeerd met permanente make-up. De vorm van het litteken wordt verbeterd en minder opvallend gemaakt.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Herstellen mislukte permanente make-up

Altijd perfect in model

Bij permanente make-up littekencorrectie hoef je niet alleen te denken aan het corrigeren van littekens, maar ook aan het herstellen of camoufleren van mislukte permanente make-up. Zo hoef je niet jarenlang rond te lopen met een foute vorm wenkbrauwen of een kleur lipliner die je niet mooi vindt. Mislukte permanente make-up kan gecorrigeerd worden en weer perfect op kleur worden gebracht. De pigmentatie waar je niet tevreden over bent, kan littekenloos uit de huid worden gehaald.

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kan mijn litteken ook gecorrigeerd worden?

Helaas komen niet alle littekens in aanmerking voor een correctie. Bij het intakegesprek zal onze specialist bepalen of het litteken gecorrigeerd kan worden en wat je wensen zijn. Indien het litteken wel gecorrigeerd kan worden, dan kan de behandeling direct van start gaan.

Permanente litteken correctie in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een specialist voor permanente make-up littekencorrectie in Zoetermeer? Kom dan langs bij ons. PMU Elegance is expert op het gebied van littekencorrectie met permanente make-up en specialist in het herstellen van mislukte permanente make-up. Door het volgen van veel verschillende opleidingen en jarenlange ervaring ben je bij PMU Elegance in goede handen. Zo wordt je weer zelfverzekerd en tevreden over je huid.

Kosten

Accentueer jou schoonheid

De kosten voor littekencorrectie zijn vanaf € 250,-.

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance