Permanente wenkbrauwen

Welke techniek past bij jou?

Ben jij op zoek naar een specialist in permanente wenkbrauwen? PMU Studio Elegance in Zoetermeer is de plek waar je moet zijn voor perfecte wenkbrauwen die altijd in shape en on fleek zijn. Met wenkbrauwen die permanent zijn, hoef jij je ’s ochtends nooit meer bezig te houden met het shapen van je wenkbrauwen, want ze zitten altijd perfect in model. 

Als expert in permanente make-up ben je bij mij in goede handen. Met mijn perfectionisme en specialisme in het aanbrengen van permanente wenkbrauwen wil ik meer dan een goed resultaat voor iedere klant. Ik wil dat jij als klant tevreden bent en met strakke wenkbrauwen en een grote glimlach op je gezicht naar huis gaat. Met mijn ervaring en expertise ben je in de getrainde handen van een specialist, in een exclusief kader. Wanneer jij je wenkbrauwen permanent wilt laten tatoeëren, kun je bij PMU Studio Elegance terecht.

Boek direct jou afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Permanente wenkbrauwen

Altijd perfect in model

Jij als klant staat centraal bij PMU Studio Elegance. Ik streef voor iedere klant naar een perfecte uitkomst en het beste resultaat. Hiervoor maak ik gebruik van nieuwe technieken bij het aanbrengen van PMU wenkbrauwen. Wanneer je op zoek bent naar een specialist in permanente wenkbrauwen, kun je een afspraak maken bij PMU Studio Elegance in Zoetermeer. Twijfel niet langer en laat je wenkbrauwen verbeteren met permanente make-up. Je zult verstelt staan van de wakkere en open blik die je hebt na PMU wenkbrauwen.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Perfectionistisch, engelengeduld, kunstenares. Elmas neemt echt alle tijd om de perfecte vorm te bepalen en creëren. En het resultaat mag er dan ook zeker zijn, haartjes die niet van echt zijn te onderscheiden! Wil je ook prachtige wenkbrauwen? Ga dan naar Elmas!
Ashley de Jong
Permanente make-up van PMU Elegance is jouw geheim voor een stralend uiterlijk. Wij zijn gespecialiseerd in permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up eyeliner en ook permanente make-up lippen. Voor een krachtige uitstraling met natuurlijk ogende wenkbrauwen ben je bij ons in de juiste handen.
Desiree Poelman

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance