Permanente lippen

Welke techniek past bij jou?

Mis je die volle lippen van vroeger of vind je je mond niet symmetrisch genoeg? Geef je lippen een boost met permanente make-up! Een behandeling PMU lippen zorgt voor verzorgde lippen zonder ze continu bij te hoeven werken met een lippenstift of lippotlood. PMU blijft namelijk altijd zitten en geeft een frisse, levendige kleur aan jouw lippen waardoor jouw hele gezicht gelijk gezonder oogt en straalt!

Boek een behandeling PMU lippen bij PMU Elegance Zoetermeer, want wij zorgen er met de beste specialist & de beste apparatuur voor dat je weer tevreden bent over je lippen en glimlach.

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

PMUElegancepermanentliplinerlippentekenen
PMUElegancelippentekenenlippigmentatie
PMUElegancePMUlippenFulllipsLipfillersRotterdam
PMUElegancelipfillerspermanentemakeup

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Welke soorten permanente make-up lippen zijn er?

Altijd perfect in model

Permanente make-up lippen kunnen zowel een natuurlijke aanvulling zijn, evenals een extra accent aan je lippen geven. Door het tekenen van de mond kunnen de lippen mooi gevormd worden en optisch beter ogen.

Je kunt kiezen uit drie vormen van permanente make-up voor de lippen: lipliner, lipliner met shadow of de lippen volledig inkleuren.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Interesse in een behandeling pmu lippen?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe acties en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance