Shadow lips

Welke techniek past bij jou?

Dit is een ingeschaduwde lipliner. Dit houdt in dat eerst de liplijn wordt aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Zichtbare oneffenheden kunnen hiermee gecorrigeerd worden. De schaduwtechniek maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

PMUEleganceLippigmentatieLippentekeneninstappentattoo
PMUElegancePMUlippenpermanentemakeuplipshadowtattoeeren
PMUEleganceLippigmentatieLipfillerTattooRotterdam

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Hoe werkt PMU full lips?

Altijd perfect in model

Dit is een volledig kleuring van de lippen. Ideaal voor mensen met een lichte of weinig kleur van zichzelf. Door het plaatsen van PMU full lips heb je altijd een prachtige kleur op je lippen. Samen met de PMU specialist wordt de juist kleur bepaald. Daarna wordt als eerste de contourlijn gezet om vervolgens de lippen volledig te kleuren met de long-time-liner. De behandeling is niet pijnlijk en er wordt verzachtende gel aangebracht. De behandeling geeft je volle lippen, die stralen!

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Hoe ziet de behandeling er uit?

Altijd perfect in model

De behandeling van permanente make-up voor je mond bestaat uit twee sessies met een tussenperiode van vier tot zes weken. Dit zorgt voor het beste resultaat.

Bij de eerste afspraak bepalen we de gezichtsvorm en bespreken we welke pigmentkleur het beste bij jou past. Dit doen we door het gekozen pigment met een penseel subtiel op je lippen aan te brengen. Zo krijg je een beeld van de stijl en kleur. Daarna wordt de gekozen pigmentkleur laagje voor laagje aangebracht op je lippen met de Long-Time-Liner.

Ook tijdens de tweede sessie wordt het pigment laagje voor laagje aangebracht. Doordat de behandeling op deze manier langzaam wordt opgebouwd, kan er bij elke sessie -indien gewenst- wijzigingen worden aangebracht. Bovendien zorgt deze manier voor het beste resultaat waar je langer plezier van hebt.

Wij adviseren om 24 uur alvorens de behandeling gaat plaatsvinden geen alcohol en aspirine te gebruiken. Het gebruik van paracetamol is geen probleem. Na de behandeling krijg je een verzorgingscrème en nazorgformulier mee.

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Nazorg

Let op: na de behandeling dien je drie dagen je huid droog te houden. Gebruik dus geen water, bodymilk/ lotion en make-up op de net behandelde huid.

De eerste dagen zul je merken dat er een klein korreltje op de huid ontstaat. Dit is normaal en niet erg. Het is echter van belang dat je je huid de tijd geeft om dit zelf af te stoten, ga dus niet aan je lippen krabben of pulken. Als je dit wel doet, kunnen er littekens en oneffenheden in de lipcontouren ontstaan.

Vermijd daarnaast ook in de eerste week na de behandeling zoveel mogelijk de zon. Dat betekent ook dat je de eerste week geen gebruik dient te maken van de zonnebank.

Wij raden aan om na 1 tot 1,5 jaar voor een nabehandeling te komen. Als je dit niet doet, zal de permanente make-up lippen op den duur vervagen.

Ervaringen

Iedereen is drager van het herpes virus, het virus dat voor koortslippen zorgt. Alleen heeft niet iedereen last van een koortslip. Door het pigmenteren van je lippen kan een koortslip echter getriggerd worden. PMU Elegance heeft een speciale crème om een de kans te verkleinen dat er door de behandeling een koortslip ontstaat. Deze verkopen wij in onze studio en kun je een aantal dagen voor je afspraak preventief gaan gebruiken. Dit is echter niet verplicht. Heb jij al last van een koortslip? Dan adviseren we je om te overleggen om je huisarts voordat je een afspraak maakt voor je PMU Lippen behandeling.

Kosten

Accentueer jou schoonheid

Als je kiest voor PMU lipliner met shadow dan kosten de twee behandelingen samen € 630,-.

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance