Microblading wenkbrauwen 

Welke techniek past bij jou?

Met Microblading wenkbrauwen maken wij de mooiste wenkbrauwen, vol volume. Microblading is een vorm van permante make-up waarbij er met een mesje (blade) micro sneetjes in je wenkbrauw gemaakt. Deze sneetjes worden vervolgens opgevuld met pigment. Zo worden er hele fijne haartjes gemaakt die volume en vorm aan jouw wenkbrauwen geven. Het is ideaal voor vrouwen (en mannen) die niet tevreden zijn over hun eigen wenkbrauwen. Met onze microblading wenkbrauwen behandeling perfectioneren wij jouw wenkbrauwen, zodat jij ze niet meer dagelijks hoeft bij te werken, maar sta je elke dag op met perfecte wenkbrauwen. Het is vooral geschikt voor mensen die onregelmatige of dunne wenkbrauwen hebben; als je wenkbrauwen niet symmetrisch zijn of als je bijvoorbeeld een litteken hebt.

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

PMUEleganceWenkbrauwenMicroblading
PMUEleganceNederlandZoetermeer
PMUElegancePermanentemakeup
PMUElegancePermanentewenkbrauwenhairstrokespowder

Boek direct jouw microblading wenkbrauwen afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Hoe werkt microblading?

Altijd perfect in model

Bij een microblading wenkbrauwen behandeling worden haartjes handmatig met een mesje getekend en daarna met pigment opgevuld. De haartjes worden één voor één gezet en mogen elkaar niet kruisen. Het leidt tot precieze en verfijnd getekende haartjes die een zacht en natuurlijk effect geven. Deze techniek is vooral geschikt voor vrouwen en mannen, met weinig tot geen wenkbrauwen, die graag een mooi getekende wenkbrauw willen hebben die natuurlijk uitziet.

De ervaringen met microblading zijn wisselend. Er zijn veel positieve reacties, maar er zijn ook negatieve ervaringen. Met name de kans op littekenweefsel, het snel vervagen van de kleur en het niet regelmatig verdelen van de kleur zijn veelgehoorde klachten over microblading. Echter, bij onze salon kun je rekenen op de beste behandeling, met de beste apparatuur en jarenlange ervaring van onze secure specialisten.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

De long-time-liner, ons alternatief voor microblading

Altijd perfect in model

Bij PMU Elegance gaan wij nog een stapje verder dan microblading; wij maken onze permanente make-up wenkbrauwen met de Long-Time-Liner. Dit is een van de meest geavanceerde PMU-apparaten op dit moment. De Long-Time-Liner snijdt in tegenstelling tot microblading niet in de huid. Er is geen kans op littekenvorming, wat een veelgehoorde klacht is bij microblading. Door de precisie van de Long-Time-Liner worden alle ultrafijne haartjes niet te diep en ook niet te oppervlakkig gezet. Bovendien wordt het pigment direct in de huid geïnjecteerd, waardoor er een nauwkeuriger lijntje getekend wordt. Dit is in tegenstelling tot microblading waarbij eerst een los sneetje gemaakt wordt en dan het pigment wordt toegevoegd. Het resultaat van de Long-Time-Liner wordt dan ook mooier en je hebt er langer plezier van. Wij van PMU Elegance werken al enkele jaren geheel naar tevredenheid van ons en onze klanten met de Long-Time-Liner en we zien het dan ook als een beter alternatief voor microblading.

Door het gebruik van de Long-Time-Liner heb je minder last van korstjes. Dit is niet alleen fijner in het aanzien, maar komt ook de genezing ten goede. Andere PMU apparaten kunnen de huid namelijk meer beschadigen, waardoor er grotere korsten ontstaan. Het gevaar hierbij is dat deze korsten al voor de complete genezing loslaten door de gezichtsmimiek. Dit kan ervoor zorgen dat er een gedeelte van het pigment wordt meegenomen, waardoor de wenkbrauwen er vlekkerig gaan uitzien. Door onze uiterst precieze PMU apparaat ontstaat er minder schade aan de huid, blijven de korstjes minimaal en spreken wij meer van schilfers dan korstjes. Hierdoor verloopt de genezing sneller en mooier.

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Nazorg

Tijdens de behandeling gaan we eerst uitgebreid jouw wensen bespreken en overleggen wat het beste bij jouw wenkbrauwen past. We tekenen de vorm en bepalen de kleur. Daarna gaan we over tot het daadwerkelijk zetten van de PMU wenkbrauwen.

Na de behandeling is het belangrijk om je zo goed mogelijk aan de nazorginstructies te houden voor om zo het optimale resultaat uit je wenkbrauwen te halen. In sommige gevallen is het tijdens de nazorg nodig om een cleansing milk te gebruiken, speciaal voor de open huid. De cleansing milk is alleen nodig als je huid veel wondvocht produceert. Deze zit niet bij de prijs inbegrepen, maar kun je (indien nodig) los bij ons aanschaffen.

Binnen twee maanden kom je terug bij ons in de studio in Den Haag voor je nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden de puntjes op de i gezet. De nabehandeling is voor alle klanten en is bij de prijs inbegrepen.

Na de nabehandeling zien wij jou graag terug binnen een jaar, omdat het pigment zich moet opstapelen in de huid. Het is gebruikelijk dat je elke 9 tot 18 maanden een opfrisbehandeling nodig hebt, maar dit verschilt per huid.

Ervaringen

Er zijn wisselende ervaringen met microblading; positief en negatief. Met name de kans op littekenweefsel, het snel vervangen van de kleur en het niet regelmatig verdelen van de kleur zijn veelgehoorde klachten over microblading.

Met onze Long-Time-Liner techniek gaan we deze klachten tegen. Doordat er niet met mesjes gewerkt wordt en er ook geen sneetjes gezet worden is er geen kans op littekenweefsel. Daarnaast wordt het pigment direct geïnjecteerd waardoor dit natuurlijker oogt en langer blijft zitten. Wij hebben dan ook vooral veel positieve reacties over het natuurlijke resultaat; “Mijn wenkbrauwen lijken op een natuurlijke manier veel voller geworden.”

Heb jij microblading wenkbrauwen laten zetten bij een andere studio en ben je niet tevreden met het resultaat? Ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden om de wenkbrauwen bij te werken, zodat ze geheel naar wens zijn. Heb je interesse hierin maar is langskomen onhandig? Je kan me altijd een mailtje sturen met de foto’s van jouw wenkbrauwen met uitleg wat er niet naar wens is.

Kosten voor wenkbrauwen behandeling

Accentueer jouw schoonheid

Het plaatsen van wenkbrauwen incl. nabehandeling binnen 2 maanden

v.a. € 545

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance