Ombre wenkbrauwen

Welke techniek past bij jou?

Ombre Wenkbrauwen worden ook wel Powder Brows genoemd. Dit is een relatief nieuwe vorm van permanente make-up wenkbrauwen. Wij van PMU Elegance Zoetermeer helpen je graag met de perfecte Ombre wenkbrauw. We gebruiken hiervoor PMU apparatuur en pigmenten van Long-Time-Liner, de hoogste kwaliteit binnen permanente make-up. Op deze manier creëren wij natuurlijk ogende Ombre Brows van donker naar licht.

Ombre is een permanente make-up techniek die relatief nieuw is. De Ombre is van donker naar licht; de aanzet van de wenkbrauw is in een lichtere teint en wordt luchtiger gepigmenteerd dan het onderste gedeelte en het dunne uiteinde van de wenkbrauw. Het geeft een make-up look die toch natuurlijk is. Daarom wordt het ook wel Powder Brows genoemd. Het is alsof je de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

PMUElegancewenkbrauwenpowderbrowspermanentemakeup
PMUEleganceombrewenkbrauwenpowderbrows
PMUElegancewenkbrauwenombrebrowstattoo
PMUElegancewenkbrauwenpowderombretattoeeren

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Voor wie is deze techniek geschikt?

Altijd perfect in model

Ombre wenkbrauwen zijn geschikt voor alle huidtypen, maar met name de vette en de rijpere huid sluiten goed aan. Daarnaast is het vooral geschikt voor vrouwen die een natuurlijke look willen blijven behouden. Je hoeft niet meer je wenkbrauwen bij te tekenen en in te kleuren, maar je wordt elke dag wakker met perfecte wenkbrauwen.

Ombre is geschikt voor elk huidtype; ook de drogere of de juist vettere huid. Wil je liever “zwaardere” wenkbrauwen? Dan adviseren wij je om eens te kijken naar de mogelijkheden van microblading of hairstroke. Daarnaast kan Ombre ook goed worden ingezet voor het camoufleren van littekens. Zijn je littekens minder dan één jaar oud? Dan zul je even moeten wachten totdat de Ombre kan worden aangebracht.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Voor wie is de ombre techniek geschikt?

Altijd perfect in model

Tijdens de intake voor jouw Powder Brows bespreken we eerst jouw wensen en verwachtingen. Daarna ga ik aan de slag met het tekenen van de gewenste vorm van jouw wenkbrauwen en bepalen we samen de kleur die het beste bij jouw gezicht en natuurlijke haarkleur past. Als dit geheel naar jouw tevredenheid is, starten we de behandeling en worden jouw nieuwe wenkbrauwen gepigmenteerd. De gehele behandeling en intake duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Aan het einde van de behandeling krijg je nazorg instructies, die je ook schriftelijk meekrijgt.

PMU Elegance Zoetermeer maakt gebruik van de Long-Time-Liner. Dit PMU apparaat met bijbehorende pigmenten is de Rolls-Royce op het gebied van permanente make-up. Hiermee bouwen wij jouw Ombre wenkbrauw laag voor laag op, om een natuurlijk resultaat te creëren, totdat de gewenste intensiteit bereikt is.

Door het gebruik van de Long-Time-Liner heb je minder last van korstjes. Dit is niet alleen fijner in het aanzien, maar komt ook de genezing ten goede. Andere PMU apparaten kunnen de huid namelijk meer beschadigen, waardoor er grotere korsten ontstaan. Het gevaar hierbij is dat deze korsten al voor de complete genezing loslaten door de gezichtsmimiek. Dit kan ervoor zorgen dat er een gedeelte van het pigment wordt meegenomen, waardoor de wenkbrauwen er vlekkerig gaan uitzien. Door onze uiterst precieze PMU apparaat ontstaat er minder schade aan de huid, blijven de korstjes minimaal en spreken wij meer van schilfers dan korstjes. Hierdoor verloopt de genezing sneller en mooier.

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Nazorg

Powder Brows zijn semi-permanent en blijven gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mooi. Dit betekent wel dat je je na de behandeling moet houden aan de nazorginstructies die je van ons meekrijgt. Bovendien maken we na de behandeling een nieuwe afspraak om binnen twee maanden terug te komen voor een nabehandeling. Tijdens de nabehandeling controleren we het genezingsproces en zetten we de puntjes op de i. Zo krijgen je het allerbeste resultaat.

Voordelen

• Ze zijn geschikt voor alle huidtypen
• De Powder Brows techniek zorgt voor een natuurlijk resultaat
• Het is de nieuwste trend voor permanente make-up wenkbrauwen
• Door ons uiterst nauwkeurige PMU apparaat heb je weinig last van korstjes en is er een snelle en mooie genezing
• Ombre wenkbrauwen gaan 1,5 tot 2 jaar mee voordat er een touch-up nodig is
• Je hoeft’s ochtends je wenkbrauwen niet meer te tekenen en bespaart hierdoor tijd
• Het is zeer goed voor de camouflage van littekens en kale plekjes

Kosten

Accentueer jou schoonheid

De prijs voor het laten zetten van Ombre Wenkbrauwen, oftewel Powder Brows, is € 665,-. Deze prijs is inclusief intake en een nabehandeling binnen twee maanden.

Permanente wenkbrauwen

Altijd perfect in model

Het verschil tussen de Ombre wenkbrauw en de hairstroke techniek is dat er met hairstroke hele fijne lijntjes worden gezet. Dit geeft natuurlijke zwaardere wenkbrauwen. De Ombre wenkbrauw lijkt meer op poeder en geeft een lichter en luchtiger resultaat.

Het verschil tussen de Ombre wenkbrauw en de microblading techniek is dat Microblading vooral geschikt is voor vrouwen die veel eigen haartjes hebben. Ombre is daarentegen geschikter voor vrouwen die minder eigen haartjes hebben of kale plekjes in hun wenkbrauw hebben.

PMU Elegance Zoetermeer biedt al deze PMU wenkbrauw technieken aan. Samen overleggen wij welke techniek geschikt is voor huidtype en past bij de wenkbrauwen die jij wilt hebben.

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance