Removal

Bye-Bye-Pigment 

Wil jij je natuurlijke schoonheid terug krijgen of ongewenste PMU of tatoeages kwijtraken? Met de PMU removal techniek kunnen wij nagenoeg alle verkleurde, uitgelopen, te donkere, te grote of verkeerde wenkbrauwen en eyeliner voor je verwijderen of corrigeren. Aan deze techniek komt geen laser te pas, maar maken we gebruik van een Bye-Bye-Pigment die we aanbrengen met een naald. Wij kunnen je achteraf uiteraard ook weer voorzien van prachtige nieuwe permanent make-up in onze salon.

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Nazorginstructies removal behandeling

Altijd perfect in model

 • Na de behandeling moet de behandelde huid goed worden schoongemaakt: kook water en laat dit afkoelen. Dompel wat watjes in het steriele water en druk het meeste vocht eruit. Verdeel een pompje cleansing milk over twee watjes en maak de behandelde huid deppend schoon. Dit moet elk uur herhaald worden, gedurende twee dagen. Houd een dag rust en hierna mag de LONG-TIME-LINER® Aloë Vera Gel vier à vijf keer deppend worden aangebracht met een wattenstaafje.
 • Vanaf het moment dat er geen korstjes meer zichtbaar zijn, brengt u de LONG-TIME-LINER® Hyaluron gel en de LONG-TIME-LINER® Vitamine E-crème vier à vijf keer per dag aan totdat de roodheid is verdwenen.
 • BELANGRIJK: Na de behandeling ontstaan er korstjes op de huid. Trek niet aan deze korstjes maar laat de huid dit zelf afstoten, het verwijderen van de korst kan leiden tot littekens en een minder optimaal resultaat.
 • De behandelde huid moet 14 dagen droog worden gehouden van water, milk, lotions, make-up en andere cosmetica afgezien van de LONG-TIME-LINER® nazorgproducten.
 • Raak de behandelde huid niet aan met de handen om infecties te voorkomen.
 • Tijdens het helingsproces moeten bezoeken aan de sauna, het zwembad of het stoombad en het solarium dringend worden vermeden ook mag de huid niet worden blootgesteld aan de zon (ook niet met een zonnebrandmiddel).
 • Draag géén pleisters of verband over de wond en vermijd strakke of vuile kleding.
 • Bij de removal behandeling van de lippen moet kussen, gedurende de eerste twee weken, worden vermeden
 • Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pus, kleurverandering van de wond of bij pijn altijd contact op met de huisarts.

  PMU Studio Elegance wijst u erop dat bij het niet nakomen van de geadviseerde nazorginstructies u zelf verantwoordelijk bent voor het uiteindelijke resultaat en eventuele aansprakelijkheden komen te vervallen.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance