Tanden bleken

Welke techniek past bij jou?

Wil jij weer zelfverzekerd kunnen lachen? Binnen één uur toveren wij jouw gelige tanden om tot een stralend wit gebit. Bij PMU Elegance gebruiken wij het allernieuwste apparaat op het gebied van tanden bleken. Je hebt geen pijnlijke en gevoelige tanden tijdens en na de behandeling, maar meteen een prachtige smile.

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

De behandeling

Altijd perfect in model

We beginnen we met het polijsten van je tanden. Je tanden worden glad en schoon gemaakt, wat zorgt voor een beter resultaat. Met onze speciale lampen in combinatie met de beste gel verwijderen wij de gele kleur van je tanden in drie keer twintig minuten. Je kan er voor kiezen om na een maand terug te komen voor een nabehandeling van opnieuw drie keer twintig minuten voor optimaal resultaat.

PMU Elegance maakt gebruik van de allernieuwste apparatuur op het gebied van tanden bleken. Tanden bleken is bij ons 100% veilig. Er vindt geen verandering plaats in de hardheid van het glazuur. Ook verandert er niks aan de structuur van je tanden, waardoor je tanden niet sneller verkleuren dan voor de behandeling.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Wat is Microneedling?

Altijd perfect in model

Microneedling is een veilige en wetenschappelijk bewezen methode voor huidverbetering en huidverjonging. Tijdens de behandeling wordt er met de Dermapen met fijne naaldjes over de huid gegaan. Door middel van deze kleine naaldjes worden verticale kanaaltjes gemaakt in de huid. Deze kanaaltjes zijn met het blote oog niet te zien. Door deze kanaaltjes wordt de huid als het ware ‘geopend’. De huid wordt door Microneedling gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt voor een stevigere, soepelere en gladdere huid. Het is zeer geschikt voor rimpels, acne littekens, striae en andere fijne lijntjes, doordat deze met behulp van Microneedling oppervlakkiger worden.

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Nazorg

Wij adviseren je om de eerste drie uur na de behandeling alleen water te drinken en niets te eten. De eerste 24 uur na de behandeling kun je eten en drinken met veel kleurstoffen het beste laten staan. Rode wijn, koffie, thee, kersen, aardbeien en rode kool zijn voorbeelden van consumpties die een negatieve invloed hebben op de kleur. Ook citrusvruchten en koolzuurhoudende dranken, zoals cola en energiedrankjes, vermijd je op de dag van de behandeling. Roken zorgt er ook voor dat je gebit een gelige kleur krijgt. Na 24 uur kun je alles weer eten en drinken.

Door twee keer per dag goed te poetsen, twee keer per jaar een bezoek te brengen aan een mondhygiënist, niet te roken en zo min mogelijk rode wijn, koffie, thee of andere consumpties met veel kleurstoffen te nemen, behoud je zo lang mogelijk mooie witte tanden.

Voordelen

  • In slechts één uur een stralend wit gebit
  • De behandeling is pijnloos
  • 100% veilig
  • Tanden worden niet lichtgevend wit, maar krijgen een natuurlijke kleur
  • Wanneer je je tanden laat bleken, wordt de kleur van je tanden een paar tinten lichter.
  • Je tanden zien er frisser, schoner en minder geel uit.
  • Verkleuringen of beschadigingen worden minder zichtbaar
  • Eenvoudige procedure zonder beschadigde tanden

Kosten

Accentueer jou schoonheid

De kosten van tanden bleken is € 75,-. Een maand na de behandeling kan je er voor kiezen terug te komen voor een nabehandeling van opnieuw drie keer twintig minuten voor optimaal resultaat. Daardoor heb je veel langer plezier van je stralende witte tanden.

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance