Tanden bleken

Een prachtige smile

Wil jij weer zelfverzekerd kunnen lachen? Wil je genieten van een stralend wit gebit? Binnen één uur toveren wij jouw gelige tanden om tot een stralend wit gebit waar je trots op zult zijn. Bij PMU Elegance gebruiken wij de allernieuwste technieken op het gebied van tanden bleken. Laat je tanden bleken en voel je zelfverzekerder met prachtige witte tanden.

Ons gebit is ons visitekaartje. Wist je dat de meeste mensen eerst naar je gebit kijken bij een eerst ontmoeting? Zorg dus voor een verzorgd, gezond en wit gebit. Het bleken van je tanden bij PMU Elegance is hartstikke simpel. Er komt geen peroxide aan te pas, dus je hebt geen pijnlijke en gevoelige tanden tijdens en na de behandeling, maar meteen prachtige tanden als resultaat. Zeg maar dag tegen donkere en gele aanslag op je tanden van koffie, frisdrank en wijn en zeg hallo tegen een zelfverzekerde smile!

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Wil jij af van de gele gloed op je tanden? Laat je tanden bleken bij PMU Studio Elegance in Zoetermeer. Via onderstaande button kun je meteen een afspraak maken via ons afsprakenformulier of je kunt ons bellen op 079 785 4690 voor het maken van een afspraak of eventuele vragen.

Voor wie is tanden bleken geschikt?

Iedereen heeft last van aanslag of verkleuring van zijn of haar gebit. Wij ontvangen jou dan ook met veel liefde in onze professioneel uitgeruste salon. Voedsel, roken en alcohol tasten de kleur van ons gebit aan. Met een tanden bleek behandeling krijg jij weer dat perfecte gebit waarvan je altijd al droomde. Niet elk gebit is geschikt voor een bleekbehandeling. Als je veel kronen, vullingen, bruggen of facings hebt raden we een volledige behandeling af. Deze kleuren namelijk niet mee tijdens het bleken. Tanden bleken bij zwangere vrouwen en bij mensen met zeer gevoelig tandvlees raden wij af. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring in het bleken van tanden en zullen jou voorzien van een professioneel advies

De behandeling

Altijd perfect in model

Je wilt graag af van jouw gele tanden? Dan ben je bij ons in goede handen. Wij gaan zorgen voor een stralend uiterlijk met mooie verzorgde witte tanden. Tijdens de behandeling beginnen we eerst met het bespreken van jouw wensen. Zo kun je zelf aangeven hoeveel tinten lichter jouw voorkeur heeft. Uiteraard voorzien onze specialisten jou van passend advies.

Daarna beginnen we met het polijsten van je tanden. Je tanden worden glad en schoon gemaakt, wat zorgt voor een beter resultaat. Met onze speciale lampen in combinatie met de beste gel verwijderen wij de gele aanslag van je tanden in drie keer twintig minuten. Na een week kom je terug voor een nabehandeling van opnieuw drie keer twintig minuten voor optimaal resultaat.

PMU Elegance maakt gebruik van de allernieuwste apparatuur op het gebied van tanden bleken. Er komt geen peroxide aan te pas en het is niet schadelijk voor het tandvlees, dus het afdekken van het tandvlees met een beschermende gel is niet nodig. Tanden bleken is bij ons 100% veilig. Er vindt geen verandering plaats in de hardheid van het glazuur. Ook verandert er niks aan de structuur van je tanden, waardoor je tanden niet sneller verkleuren dan voor de behandeling. Jij gaat met een stralend wit gebit de deur uit.

Nazorg tanden bleken

Wij adviseren je om de eerste drie uur na de behandeling alleen water te drinken en niets te eten. De eerste 24 uur na de behandeling kun je eten en drinken met veel kleurstoffen het beste laten staan. Rode wijn, koffie, thee, kersen, aardbeien en rode kool zijn voorbeelden van consumpties die een negatieve invloed hebben op de kleur. Ook citrusvruchten en koolzuurhoudende dranken, zoals cola en energiedrankjes, vermijd je op de dag van de behandeling. Roken zorgt er ook voor dat je gebit een gelige kleur krijgt. Na 24 uur kun je alles weer eten en drinken.

Door twee keer per dag goed te poetsen, twee keer per jaar een bezoek te brengen aan een mondhygiënist, niet te roken en zo min mogelijk rode wijn, koffie, thee of andere consumpties met veel kleurstoffen te nemen, behoud je zo lang mogelijk mooie witte tanden.

Voordelen

  • In slechts één uur een stralend wit gebit
  • De behandeling is pijnloos
  • 100% veilig
  • Tanden worden niet lichtgevend wit, maar krijgen een natuurlijke kleur
  • Wanneer je je tanden laat bleken, wordt de kleur van je tanden een paar tinten lichter.
  • Je tanden zien er frisser, schoner en minder geel uit.
  • Verkleuringen of beschadigingen worden minder zichtbaar
  • Eenvoudige procedure zonder beschadigde tanden
  • Voordeliger dan bleken met peroxide
  • Verwijdert gele aanslag van drank en eten

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kosten

Accentueer jouw schoonheid

De kosten van tanden bleken is €150,- inclusief nabehandeling (€75,- excl. nabehandeling). Een week na de behandeling kom je terug voor een nabehandeling van opnieuw drie keer twintig minuten voor optimaal resultaat. Daardoor heb je veel langer plezier van je stralende witte tanden.

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance