Cosmetische arts

Eenmaal in de 4 weken komt cosmetische arts Ashwyn Schotborg bij ons in de salon voor diverse behandelingen. 

Over drs. Ashwyn

Onze cosmetische arts Drs. Ashwyn Schotborg is lifestyle arts. Na zijn studie geneeskunde heeft Ashwyn zich gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeskunde en cosmetische geneeskunde. Drs. Ashwyn Schotborg heeft gekozen voor deze combinatie omdat het uiterlijk steeds meer een rol speelt in onze communicatie, in relaties, interacties en welzijn. Ashwyn kan je zeer breed adviseren en behandelen.

Wanneer je een Botox behandeling overweegt is het belangrijk om te weten dat botox een zeer veilig middel is dat effectief tegen rimpels werkt en ook preventief kan worden toegepast. Uiteraard is het grootste voordeel van Botox dat het je rimpels laat verdwijnen. Met een paar kleine prikjes ben je voor de komende drie tot vijf maanden van je rimpels af. Je ziet er na een Botox behandeling jonger, frisser en uitgerust uit.

Een behandeling met Botox wordt niet voor niks een lunchtime treatment genoemd. De behandeling duurt gemiddeld namelijk zo’n 15 minuten en er is geen herstelperiode, waardoor de behandeling letterlijk in een lunchpauze uitgevoerd kan worden. Zelfs meteen na de behandeling is er niet te zien dat je behandeld bent. In sommige gevallen ontstaan er kleine bloeduitstortingen op het behandelde gebied. Deze verdwijnen binnen één tot twee dagen en zijn met make-up goed te camoufleren.

Zoals gezegd laat Botox de rimpels en lijntjes in je gezicht verdwijnen. Dit gebeurt echter allemaal op een natuurlijke manier, waardoor het niet zichtbaar is dat je een cosmetische behandeling hebt ondergaan. Het zal je omgeving opvallen dat je er uitgerust en uitgeslapen uitziet, maar ze zullen niet kunnen zien dat dit door een Botox behandeling komt.

Ashwyn

BIG-nummer 99918754801

MIC drop(lets):

De afgelopen jaren Ashwyn zijn eigen stijl en visie in de cosmetische geneeskunde ontwikkeld. Door zijn eigenzinnige blik en creatief gebruik van zijn producten, is hij in staat om met relatief weinig een grote impact te maken.

Dit is waar zijn talent ligt en hij het meeste plezier uit zijn werk haalt. Hij krijgt dit ook regelmatig terug van zijn klanten. Daarom heeft hij het besluit genomen om met een nieuw concept te komen: ‘mic drop’

MIC drop(lets):

Make It Count.

Zorg ervoor dat de druppels van je botuline en/of filler tot hun recht komen. Het is heel makkelijk om milliliters weg te spuiten zonder dat het een grote impact heeft gemaakt. Zonde van je geld.

Doelstelling en werkwijze van mic drop:

  • Less is more
  • Ik beschouw het gehele gezicht ipv deel van je gezicht (frons, voorhoofd, lip, jukbeen, kin, etc)
  • Je betaald per product en niet per indicatie (frons, voorhoofd, lip, jukbeen, kin, etc)
  • Praktisch: geef mij een budget en dan komen we samen tot een behandelplan. Jij bepaald dus het budget. Binnen het budget zal ik kijken welke combinatie van producten ik kan gebruiken.

prijs indicatie

Gezien je voor de hoeveelheid producten en mijn ‘hand’ betaal is de prijslijst puur een indicatie ipv een vasttarief.

1 zone: €135

2 zones: €250

3 zones: €330

1 ml: €300-400

PDO: €100/draad

cosmetisch arts Zoetermeer – AFSPRAAK MAKEN

Wil jij een cosmetisch geneeskundige behandeling? Laat je dan behandelen bij PMU Studio Elegance in Zoetermeer. Via onderstaande button kun je meteen een afspraak maken via ons afsprakenformulier of je kunt ons bellen op 079-7854690 voor eventuele vragen.