Permanente
make-up
Zoetermeer

Professionele behandeling
You woke up like this!

Laat jouw gezicht er onder alle omstandigheden verzorgd uitzien

Hoogwaardige Kwaliteit
Accentueer jouw schoonheid

Kom stralend en stijlvol voor de dag dankzij onze vorm- en kleurenanalyse op maat

Jouw wensen centraal
JARENLANGE ERVARING EN GEDIPLOMEERDE EXPERTS

Met passie en plezier werken we dankzij kleurvaste topproducten aan een prachtig resultaat om jouw verwachtingen te overtreffen

Het beste PMU-apparaat
ontdek onze hoogwaardige behandelingen

Je kunt altijd rekenen op de kwaliteit en professionaliteit van PMU Elegance. Onze behandelingen zijn milder voor de huid. We staan graag voor je klaar!

Permanente make-up Zoetermeer

Permanente make-up van PMU Elegance is jouw geheim voor een stralend uiterlijk. Wij zijn gespecialiseerd in permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up eyeliner en ook permanente make-up lippen. Voor een krachtige uitstraling met natuurlijk ogende wenkbrauwen ben je bij ons in de juiste handen. Eigenaresse Elmas Aydin is specialist op het gebied van PMU (permanente make-up). Daarnaast bieden we ook minder permanente schoonheidsbehandelingen, zoals tandenbleken, het verven, epileren en het shapen van wenkbrauwen.

Meest gekozen behandelingen

EYELINER​
Oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht.
Lippen
Wie wil er nou geen mooie en volle lippen en een jeugdige, gezonde blos?
Wenkbrauwen
Wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel; ze voegen significante waarde en vorm aan de individuele schoonheid van een persoon toe.
Huidverbetering
Ga voor een stralende en gladde huid.

Kwaliteit en professionaliteit

Bij PMU Elegance staat kwaliteit en professionaliteit voorop. Natuurlijk staan jouw wensen, die van de klant, centraal. Wij werken uitsluitend met door de GGD goedgekeurde, professionele producten van topkwaliteit en hoogwaardige apparatuur. Voorafgaand aan de behandeling vragen we je een vragenlijst in te vullen over je gezondheid. Dit wordt gedaan om de behandeling op een veilige en verantwoorde manier te laten verlopen. Permanente make-up studio Elegance bevindt zich op een industrieterrein in Zoetermeer met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Afspraak maken

Alvorens de afspraak zijn er nog een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden. Tenzij je nog heel erg twijfelt, is een intakegesprek niet nodig. Op de website wordt uitgebreid informatie gegeven over de techniek en mogelijkheden. Voor de behandeling begint is tijd ingepland om je wensen door te spreken. De lijnen worden eerst getekend om te zien of het aan je verwachting voldoet.

Over mij

Al heel mijn leven ben ik bezig met make-up en andere vormen om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Ik vind het heerlijk om mezelf en anderen op te maken en heb dan ook de bruidsmake-up voor verschillende vriendinnen en familieleden mogen verzorgen. Voor mij was het dan ook een logische stap dat ik, Elmas Aydin, ben begonnen met PMU Studio Elegance.

nieuws

Wat is een peeling?

Altijd al het verschil willen weten tussen peelings? Of wat het uberhaupt kan doen voor de huid? Lees dan snel verder over een peeling behandeling,

Lees verder
PMU Elegance

Ben je een professional?

Krijg jij na het zien van alle mooie transformaties ook zin om met permanente make-up aan de slag te gaan? Misschien is een PMU opleiding dan iets voor jou! Bekijk het ruime opleidingsaanbod met permanente make-up opleidingen en masterclasses van de PMU Academy.