Make up wenkbrauwen

WAT ZIJN PERMANENTE MAKE-UP WENKBRAUWEN PRECIES?

Permanente make-up, ook wel bekend als micropigmentatie of cosmetisch tatoeëren, bestaat uit het plaatsen van natuurlijke pigmenten (kleur) onder de bovenste lagen van de huid met behulp van een kleine penachtige tool. Permanente make-up is vergelijkbaar met tatoeëren, maar is veel minder intensief en verschilt in de types van de gebruikte kleur en heeft een veel subtielere aanpak dan het tatoeëren.

Elke vrouw wil er goed uitzien op elk moment van de dag. Wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel; ze voegen significante waarde en vorm aan de individuele schoonheid van een persoon. De juiste wenkbrauwen laten de ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling. Permanent make up wenkbrauwen voegt een definitie en blijvende schoonheid aan het uiterlijk toe.

Als u weinig of geen wenkbrauwhaar heeft, zult u versteld staan ​​van de verandering die permanente make-up in het uiterlijk kan maken. Als uw wenkbrauwen dunne en/of onregelmatige haargroei heeft wordt dit met permanente make-up volledig gecorrigeerd. Er ontstaat een fijne en gelijkmatige wenkbrauwlijn.
Als u een actief persoon bent die houdt van zwemmen, hardlopen of andere sportieve activiteiten, kan permanente make-up wenkbrauwen een ideale oplossing zijn. Permanente cosmetica kan ook helpen bij het bedekken van littekens.

BEHANDELMETHODE BIJ ELEGANCE VOOR PERMANENTE WENKBRAUWEN

Samen met u doorlopen we de mogelijkheden en kijken we wat het beste bij u past. Haarkleur en stijl kunnen veranderen maar de vorm van het gezicht, haarlijn en de relatieve nabijheid van de gelaatstrekken zijn ingesteld voor het leven. Elegance zal uw gelaatstrek nader onderzoeken; waaronder de afstand tussen de ogen, de grootte van het voorhoofd en de algemene vorm en de hoogte en breedte van elk gezicht. Al deze factoren worden zorgvuldig beoordeeld en overwogen bij het bepalen van de juiste vorm en plaatsing van de permanente wenkbrauwen.

Daarna wordt de vorm eerst getekend zodat u een duidelijk beeld krijgt. Vervolgens gaan wij aan de slag met betrouwbaar en professioneel apparatuur. De hairstrokes worden aangebracht met een naaldje en speciale inkt. Dit zal ongeveer anderhalf uur duren.

IS DE BEHANDELING VEILIG?

Permanente make-up wenkbrauwen is een zeer kleine ingreep. De gebruikte apparatuur van Elegance voldoet aan de gezondheids-en veiligheidseisen. Wij werken met de nieuwste apparaten.

Sterilisatie en hygiëne zijn van groot belang voor, tijdens en na onze behandeling. Wij werken dan ook volgens de GGD opgestelde hygiënevoorschrifte beschikken wij over alle benodigde vergunningen van de GGD Den Haag. Long Time Liner zijn de hoogwaardige pigmenten waar wij mee werken.

VERZORGING NA DE BEHANDELING VOOR UW WENKBRAUWEN

Verzorging na afloop is belangrijk. U krijgt vaseline mee. Gedurende vier dagen dient u één keer per dag de wenkbrauwen heel licht met vaseline in te smeren; dit kunt u het beste met een wattenstaaf doen. Daarnaast is het belangrijk om de wenkbrauwen vijf dagen droog te houden. Vermijd de zon, sauna en zonnebank voor het beste resultaat.

Na enkele dagen kunnen er wat kleine korstjes ontstaan, deze vallen er na vijf tot zeven dagen vanzelf af. Pas dan is te zien in welke mate het pigment heeft gepakt. Dit verschilt per persoon en om die reden wordt er een nabehandeling ingepland na zes weken. Ze worden naar wens bijgewerkt.

DE PERIODE DAT UW WENKBRAUWEN MOOI BLIJVEN

HAIRSTROKES VOOR UW WENKBRAUWEN OPNIEUW LATEN PLAATSEN

Touch-up is de term die wordt gebruikt bij een opfrisbehandeling. Hier worden de zogenaamde hairstrokes opnieuw geplaatst. Voor een touch-up geldt dat de oude vorm wordt gevolgd. Wacht niet te lang, want dan moet de hele behandeling opnieuw worden gedaan. Houd er rekening mee dat de wenkbrauwen ieder jaar een opfrisbehandeling nodig hebben.

Voor verdere informatie over permanente make-up wenkbrauwen of voor het opzetten van een consult bel ons op 085 04 79 439, u kunt ons ook uiteraard mailen.

Als u nog erg twijfelt of permanente make-up iets voor u is? Wilt u ons eerst beter leren kennen alvorens een afspraak te maken? U kunt een intake-afspraak maken van 15 minuten, deze afspraak is gratis.

Over mij

Al heel mijn leven ben ik bezig met make-up en andere vormen om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Ik vind het heerlijk om mezelf en anderen op te maken en heb dan ook de bruidsmake-up voor verschillende vriendinnen en familieleden mogen verzorgen. Voor mij was het dan ook een logische stap dat ik, Elmas Aydin, ben begonnen met PMU Studio Elegance in Den Haag.