Lippigmentatie: de meest gestelde vragen!

Mooie lippen, wie wil dat nou niet? Mooie lippen trekken namelijk de aandacht! We gebruiken ze om te eten, te zoenen en te spreken. Maar hoe zorg je nu voor mooie lippen zonder elke minuut lippenstift op te hoeven doen? Het antwoord is lippigmentatie! Wat lippigmentatie is en hoe het werkt vertellen we je in dit artikel aan de hand van de meest gestelde vragen die wij van jullie hebben mogen ontvangen.

Wat is lippigmentatie?

Lippigmentatie is een semipermanente make-up en wordt toegepast met een machine naald. Dit doen wij met de Long Time Liner: een apparaat waar je super strakke lijnen mee kunt zetten, geen korstjes na de behandeling krijgt, waarvoor geen verdoving nodig is, een behandeling volledig pijnloos is en de klant geen vlekken krijgt. Verder kun je er super efficiënt mee werken waardoor klanten minder lang in de stoel hoeven te liggen én er maar 2 behandelingen nodig zijn (lees: normale behandeling + nabehandeling).

“Ik, Elmas Aydin, eigenaar en oprichter van PMU Elegance ben helemaal weg van de Long Time Liner. Ik heb jaren met andere apparaten gewerkt en elke keer kreeg de klant korstjes na het zetten van permanente make-up. Ik dacht dat dit ‘normaal’ was totdat ik met de Long Time Liner mocht werken. Sindsdien gebruik ik geen andere apparaten meer…”

Hoeveel kost het zetten van lippigmentatie?

Dit is sterk afhankelijk van welke techniek lippigmentatie je op jouw lippen wilt laten zetten én bij welke salon je dit laat doen. Zo is er ook een verschil in prijs als je kiest tussen een A-merk of huismerk. Dit zit hem altijd in de kwaliteit. Wij vragen voor het laten pigmenteren van ‘full lips’ €665,- voor een eerste behandeling incl. nabehandeling. Voor het laten pigmenteren van lippen met een ‘lipshadow-techniek’ vragen wij €630,- voor een eerste behandeling incl. nabehandeling.

Wat is het verschil tussen ‘full lips’ en ‘lipshadow’?

De naam full lips zegt het eigenlijk al: jouw gehele lippen worden gepigmenteerd in een kleur die jij mooi vindt. Bij de ‘lipshadow techniek’ wordt de contour gepigmenteerd en naar binnen toe geschaduwd. Zie voor het verschil onderstaande foto’s.

Voorbeeld full lips

Voorbeeld lipshadow


In welke kleur kan ik mijn lippen laten pigmenteren?

Je hebt keuze uit maar liefst meer dan 40 lipkleuren én we kunnen de kleuren ook mengen met elkaar. Stuur ons de kleur die jij mooi vindt en wij zorgen er vervolgens voor dat jouw lippen deze kleur ook krijgen.

Onderstaand een aantal populaire kleuren, maar alles is dus mogelijk (klik op de foto om hem te vergroten)

Hoe krijg je die glans op je lippen of is dat Photoshop?

Nee, dit is zeker geen Photoshop. Door het weerkaatsen van bepaalde kleuren kun je de lippen optisch laten glimmen.

Hoelang blijft de pigmentatie zichtbaar?

Met een goede nazorg blijft de lippigmentatie ongeveer 2 á 5 jaar mooi zitten. Je hebt er dus heel lang plezier van en je hoeft nooit meer lippenstift te dragen. Natuurlijk is het wel mogelijk om zo af en toe make-up te dragen, indien je tijdelijk een andere kleur op je lippen wilt hebben.

Hoe verzorg ik mijn lippen zodat de pigmentatie lang blijft zitten?

Een goede nazorg is altijd enorm belangrijk, wat je ook doet. Indien jij jouw lippen goed verzorgt blijft de pigmentatie wel zo’n 2 á 5 jaar mooi. Om die reden geven wij onze klanten ook altijd een goede nazorg instructiekaart mee. Klik even op onderstaande afbeelding om hem in een volledig scherm te openen.

Is een behandeling pijnlijk?

Nee, zeker niet. Wij werken met de Long Time Liner: een apparaat waar je super strakke lijnen mee kunt zetten, geen vlekken en korsten krijgt na de behandeling en waarvoor geen verdoving nodig is. Dat er geen verdoving nodig is zegt denk ik al genoeg, toch? De behandeling is volledig pijnloos!

Ik heb dunne lippen, is lippigmentatie dan wel geschikt voor mij?

Jazeker. Of je nu dikke of dunnen lippen hebt, lippigmentatie is geschikt voor iedere vrouw die houdt van verzorgde lippen. Juist door met kleuren te spelen en een subtiel lijntje om je lippen te zetten, laat je in principe de lippen voller doen ogen. 24/7 mooie, verzorgde lippen!

Ik wil mijn lippen graag laten pigmenteren, waar kan ik een afspraak maken?

Je kunt ons bereiken via Facebook, Instagram, WhatsApp, telefonisch en per e-mail.
E-mail: admin@pmuelegance.nl
Telefoon: 079 7854690
WhatsApp: 06 25578081