Long time liner: PMU met Duitse precisie

Long-Time-Liner is van origine een Duits bedrijf dat gevestigd is in München en al meer dan dertig jaar actief is in de permanente make-up markt. Zij staan bekend om hun innovatieve karakter en zijn continu bezig met het innoveren en verbeteren van hun producten. Het wordt dan ook niet voor niets vaak de Rolls-Royce onder de permanente make-up genoemd!

Voor welke toepassingen wordt de Long-Time-Liner gebruikt?

De Long-Time-Liner is geschikt voor uiteenlopende vormen van permanente make-up. Hierbij kun je denken aan:

Wat zijn de voordelen van de Long-Time-Liner?

Long-Time-Liner is het beste PMU-apparaat op de markt. Hiermee ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit! De unieke en gepatenteerde magnetische motor maakt gebruik van een super exacte naaldgeleiding voor micropigmentatie. Ook is het werken met de naald aanzienlijk minder gevoelig voor de huid van je cliënten. De naalden zijn tijdens gebruik stevig verankerd. In “ruststand” wordt de naald weer in de behuizing getrokken, wat de kans op verwonding voorkomt.

Waar je bij een ander apparaat doorgaans wel enige druk moet uitoefenen om het pigment in de huid te krijgen, kun je de Conture-Liner Duo over de huid laten glijden. Het pigment wordt moeiteloos in de huid geïnjecteerd. Werken met dit apparaat geeft een bijzonder natuurlijk ogend resultaat. Door de speciale techniek van het apparaat, krijg je vloeiende contouren en fijne lijntjes. Er is géén ander merk wat zulke natuurlijke en fijne hairstrokes kan maken.

Een ander voordeel is dat je, door een eenvoudige aanpassing, gelijktijdig gebruik kunt maken van twee kleuren pigment! Dit levert niet alleen tijdwinst op, het is ook aangenamer voor je cliënt. Verder bevat Long-Time-Liner een geïntegreerde container in het steriele naaldmondstuk waar je het pigment indruppelt. Hierdoor hoef je het naaldje niet meer in open potjes of bakjes te dompelen. Dit is 100% hygiënisch en je hebt nauwelijks tot geen verspilling van pigment meer.

Het beste PMU-apparaat

Welke pigmenten zijn er mogelijk met de Long-Time-Liner?

Naast PMU-apparaten heeft Long-Time-Liner ook een uitgebreid assortiment pigmenten. Op dit moment is er keuze uit meer dan 30 lip pigmenten, 16 wenkbrauw pigmenten, 5 eyeliner pigmenten en 15 camouflagekleuren. Bovendien kunnen de pigmenten zeer goed met elkaar gecombineerd worden voor een nog uitgebreider kleurenpalet. Nieuw is ook hun permanente make-up en tattoo removal pigment! Het zijn organische en anorganische pigmenten die niet op dieren getest worden. Daarnaast bevatten ze geen zware metalen en minimaliseren ze het risico op allergische reacties. Hierdoor zijn ze niet alleen prettig om mee te werken, ze bieden ook meer veiligheid voor je cliënten en staat garant voor een hoogwaardig eindresultaat.

De voordelen van werken met de Long-Time-Liner

  • Je cliënten ervaren minder pijn, minder zwelling en geen korstjes!
  • De huid herstelt sneller, dus het gebruik van Long-Time-Liner resulteert in een grotere klanttevredenheid.
  • Er zijn minder behandelingen nodig; in plaats van drie tot vier behandelingen ben je nu met twee behandelingen klaar.
  • Je bent minder tijd kwijt aan het afhandelen van nazorg.
  • De betere kwaliteit ten opzichte van andere PMU-apparaten zorgt dat je meer kunt vragen voor PMU behandeling. Zo kun je je je investering in de Long-Time-Liner binnen een korte periode terugverdienen.

Meer weten over werken met de Long-Time-Liner?

Sinds 2017 werk ik nauw samen met Long-Time-Liner. Ik heb hun gehele opleiding afgerond en ga regelmatig terug voor bijscholing. Daarnaast kan ik met trots zeggen dat ik de enige leverancier van Long-Time-Liner producten in Nederland ben. Ook binnen mijn opleidingsaanbod werk ik uitsluitend met deze producten.  Als je eenmaal met de Long-Time-Liner gewerkt hebt, wil je niks anders meer! Heb je naar aanleiding van deze informatie vragen of wil je meer weten? Wil je gaan beginnen als PMU-specialist of is je huidige apparaat aan vervanging toe? Neem dan gerust contact met mij op of bezoek de open dag en ga in gesprek met oud-studenten.

Open dag

Heb je naar aanleiding van deze informatie vragen of wil je meer weten?
Bezoek de open dag en ga in gesprek met oud studenten.

Ik wil meer weten!