Duitse kwaliteit PMU

PMU Elegance

Long-Time-Liner is van origine een Duits bedrijf dat gevestigd is in München en al meer dan dertig jaar actief is in de permanente make-up markt. Zij staan bekend om hun innovatieve karakter en zijn continu bezig met het innoveren en verbeteren van hun producten. Het wordt dan ook niet voor niets vaak de Rolls-Royce onder de permanente make-up genoemd!

Long-Time-Liner is het beste precisie-apparaat op de markt en is van de hoogste kwaliteit. Door de unieke en gepatenteerde magnetische motor maakt het gebruik van een super exacte naaldgeleiding voor micropigmentatie. Ook is het werken met de naald aanzienlijk minder gevoelig voor de huid van je cliënten. De naalden zijn tijdens gebruik stevig verankerd en in “ruststand” wordt de naald weer in de behuizing getrokken. Zo wordt de kans op verwonding voorkomen.

PMU apparaat

Long Time Liner

Waar je bij een ander apparaat “druk” moet uitoefenen om het pigment in de huid te krijgen, kun je de Conture-Liner Duo over de huid laten glijden. Het pigment wordt moeiteloos in de huid “geïnjecteerd”. Werken met dit apparaat geeft een natuurlijk ogend make-up resultaat. Door de speciale techniek van het apparaat, krijg je vloeiende contouren en fijne lijntjes. Er is géén ander merk wat zulke natuurlijke en fijne hairstroke kan maken.

Een ander voordeel is dat je, door een eenvoudige aanpassing, gelijktijdig gebruik kunt maken van twee kleuren pigment! Dit levert niet alleen tijdwinst op, het is ook aangenamer voor je cliënt. Verder bevat dit apparaat een geïntegreerde container in het steriele naaldmondstuk waar je het pigment indruppelt. Hierdoor hoef je het naaldje niet meer in open potjes of bakjes te dompelen. Dit is 100% hygiënisch en je hebt nauwelijks tot geen verspilling van pigment meer.

Long Time Liner Specialist

Het apparaat van PMU

Het Long-Time-Liner PMU-apparaat zorgt ervoor dat lijntjes met uiterste precisie kunnen worden aangebracht voor het beste resultaat. Je creëert hiermee de meest aansprekende wenkbrauwen, fijnste eyeliner streepjes en mooiste lippen. Ook zorgt het verfijnde apparaat voor een vrij pijnloze behandeling en een snelle genezing. 

Sinds 2017 werk ik nauw samen met Long-Time-Liner. Ik heb hun gehele opleiding afgerond en ga regelmatig terug voor voor bijscholing. Daarnaast kan ik met trots zeggen dat ik de enige leverancier van Long-Time-Liner producten in Nederland ben. Ook binnen mijn opleidingsaanbod werk ik alleen met deze producten.  Als je eenmaal met de Long-Time-Liner gewerkt hebt, wil je niks anders meer!

Aanbod en pigmenten

De permanente make-up van PMU

Naast PMU apparaten heeft Long-Time-Liner ook een uitgebreid assortiment pigmenten; meer dan 30 lip pigmenten, 16 wenkbrauw pigmenten, 5 eyeliner pigmenten en 15 camouflage kleuren. Bovendien kunnen deze zeer goed met elkaar gecombineerd worden voor een nog uitgebreider kleurenpalet. Nieuw is ook hun permanente make-up en tattoo removal pigment!

Het zijn organische en anorganische pigmenten die niet op dieren getest worden. Daarnaast bevatten ze geen zware metalen en hebben ze een zeer lage kans op allergische reacties. Hierdoor zijn ze niet alleen prettig om mee te werken, ze bieden ook hoge kwaliteit en veiligheid voor je cliënten.

Inschrijven

Start hier jouw droom!

Startdatum

PMU 10-daagse basisopleiding | 19 september 2022

PMU 10-daagse basisopleiding  31 oktober 2022

Voordelen

• Je cliënten ervaren minder pijn, minder zwelling en geen korstjes!
De huid van je cliënt herstelt sneller en je cliënt is daardoor meer tevreden
Er zijn minder behandelingen nodig; van drie tot vier ben je nu met twee behandelingen klaar
• Je bent minder tijd kwijt aan het afhandelen van nazorg
• Al bovengenoemd leidt het tot een betere kwaliteit, hierdoor kun je ook meer vragen voor uw PMU behandelingen
• Hierdoor verdien je je investering in de Long-Time-Liner binnen een korte periode terug

Long Time Liner en PMU

Sinds 2017 werk ik nauw samen met Long-Time-Liner. Ik heb hun gehele opleiding afgerond en ga regelmatig terug voor voor bijscholing. Daarnaast kan ik met trots zeggen dat ik de enige leverancier van Long-Time-Liner producten in Nederland ben. Ook binnen mijn opleidingsaanbod werk ik alleen met deze producten. Als je eenmaal met de Long-Time-Liner gewerkt hebt, wil je niks anders meer!

Wil je meer weten? Wil je gaan beginnen als PMU-specialist of is je huidige apparaat aan vervanging toe?