Infralash: Permanente make-up die je ogen laat spreken

Infralash is de gemakkelijkste manier om jouw ogen te laten spreken. Oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht en eyeliner is de makkelijkste manier om de schoonheid van je ogen te versterken. Maar niet iedereen heeft een vaste hand om een mooie strakke lijn te zetten. Of misschien vind je het vervelend om elke dag weer opnieuw je eyeliner aan te brengen. PMU Elegance biedt de oplossing: permanente make-op voor je ogen in de vorm van Infralash, Graficliner of Smudgy eyeliner.
wenkbrauwen
eyeliner
pmu eyeliner

Welke verschillende eyeliners kun je aanbrengen met permanente make-up?

PMU Elegance kan verschillende soorten eyeliners met permanente make-up aanbrengen. Hieronder hebben we de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

Infralash

In plaats van een ‘normale’ eyeliner die boven de wimpers wordt aangebracht, brengen we met Infralash een dun lijntje tussen je wimperhaartjes aan. Omdat er alleen tussen de wimperhaartjes wordt gepigmenteerd, biedt deze permanente eyeliner het meest natuurlijke effect. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat Infralash onze meest populaire permanente make-up eyeliner is! Met Infralash lijken je wimpers direct voller. Ook kunnen te grote of te kleine ogen met deze methode optisch in de juiste verhouding worden gebracht.

Graficliner

Hoewel er met Infralash al een groot verschil bereikt kan worden, kan het natuurlijk zijn dat je behoefte hebt aan een meer opvallende blik. Teken jij elke dag een lijntje boven je wimpers? Dan kun je voor de Graficliner gaan. Deze volle permanente eyeliner valt echt op!

Smudgy eyeliner

Is een strakke eyeliner niet echt jouw stijl? Geen probleem. Je kunt ook kiezen voor de Smudgy eyeliner. Deze permanente eyeliner is ‘uitgeschaduwd’ en bestaat uit twee tot maximaal drie kleuren, oplopend van donker naar licht. Deze eyeliner is bijzonder geschikt voor mensen met grote, bewegende oogleden.

Voor wie is permanente ogen make up geschikt?

Permanente make-up ogen is een uitkomst voor mensen die:

  • Moeite hebben met het dagelijks of netjes aanbrengen van eyeliner;
  • Allergisch zijn voor gewone oogmake-up;
  • Geen eyeliner kunnen vinden die gedurende de dag goed blijft zitten;
  • Zeer dunne wimpers hebben;
  • Op zoek zijn naar een manier om hun ogen meer op te laten vallen.

Is Infralash eyeliner met permanente make-up veilig?

Jazeker! PMU brengt geen schade toe aan de gezondheid. In enkele gevallen wordt het afgeraden om PMU te ondergaan. Vandaar dat we je altijd eerst verzoeken om een vragenlijst over je gezondheid in te vullen. Op die manier kunnen wij op een veilige en verantwoorde manier omgaan met eventuele aandoeningen. Wil je je eerst even rustig inlezen, dan kun je terecht op onze FAQ pagina. Uiteraard doen wij er alles aan om elke behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Elke behandeling met permanente make-up wordt bij ons op zeer vakkundige wijze uitgevoerd. De behandelingen voor Infralash, Graficliner en Smudgy eyeliner zijn hier geen uitzondering op. Alle medewerkers van PMU Elegance zijn opgeleid door permanente make-up goeroe Irma Hulcher. Daarnaast volgen we geregeld verschillende masterclasses om onze kennis bij te spijkeren en onze vaardigheden nog verder te verbeteren. Bij PMU Elegance ben je altijd in goede handen!

Ja, ik heb interesse in Infralash of andere permanente make-up voor de ogen!

Wil jij Infralash of andere permanente make-up voor de ogen laten aanbrengen? Bel dan nu 079 785 4690 voor het maken van een afspraak of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Je kunt overigens ook bij ons terecht voor onder andere microblading wenkbrauwen en ombre wenkbrauwen. Daarmee kun je je ogen nog meer laten spreken!

Over mij

Al heel mijn leven ben ik bezig met make-up en andere vormen om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Ik vind het heerlijk om mezelf en anderen op te maken en heb dan ook de bruidsmake-up voor verschillende vriendinnen en familieleden mogen verzorgen. Voor mij was het dan ook een logische stap dat ik, Elmas Aydin, ben begonnen met PMU Elegance in Den Haag.