Permanente make-up Amstelveen

Voor zeer strak aangebrachte permanente make-up in Amstelveen en omgeving ga je naar PMU Studio Elegance. Als specialist in permanente make-up en medische cosmetica realiseer ik voor jou de permanente make-up die jij wenst. Of je nu vaste, strakke eyeliner permanent aangebracht wilt hebben of je wenkbrauwen altijd in shape wilt hebben; PMU Elegance realiseert het voor jou op een zeer perfectionistische wijze en met veilige apparatuur. Benieuwd naar de mogelijkheden en veiligheid van permanente make-up? Ik leg het je graag uit.

wenkbrauwen
eyeliner
pmu eyeliner

Welke soort permanente make-up wil jij?

Voor PMU Studio Elegance staat de klant centraal en ik streef naar een perfecte uitkomst van het resultaat. Hiervoor maak ik gebruik van nieuwe technieken om uw permanente make-up aan te brengen. Dus bent u op zoek naar permanente make-up in Delft? Twijfel dan niet langer en laat u helpen door PMU Studio Elegance!

Bij PMU Studio Elegance kunt u terecht voor:

Permanente Eyeliner: Oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht. Het is een makkelijke manier om te zorgen voor een stralend uiterlijk.
Permanente lipliner: Voor mooie volle lippen en een jeugdige, gezonde blos raad ik u permanente make-up voor de lippen aan.
• Wenkbrauwen: Permanente wenkbrauwen ontstaan door het plaatsen van natuurlijke pigmenten. De juiste wenkbrauwen laten uw ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling. Hairstroke wenkbrauwen is hierbij onze specialiteit.
• Medische pigmentatie: Er worden pigmenten ingebracht waar, om welke reden dan ook, het natuurlijke pigment ontbreekt. Deze pigmenten hebben een camouflerende functie.

In veilige handen bij PMU Elegance

Net als bij het zetten van een tattoo is hygiëne en steriliteit zeer belangrijk bij het aanbrengen van permanente make-up. Ik gebruik ook inkt en een dunne naald voor het aanbrengen van pigment vlak onder de huid. De apparatuur die ik hiervoor gebruik voldoet aan de gezondheids- en veiligheidseisen en ik werk volgende de door de GGD opgestelde hygiënevoorschriften. Ik beschik tevens over alle benodigde vergunningen van de GGD en kan je daarom garanderen dat je bij PMU Studio Elegance in goede handen bent.

Is permanente make-up nu echt veilig vraag je je wellicht af? Permanente make-up laten aanbrengen is slechts een zeer kleine ingreep waar alleen al niet veel gezondheidsrisico’s aan zitten, mits de hygiëne-eisen in acht worden genomen. Permanente make-up heeft hetzelfde effect op jouw lichaam als het laten zetten van een tatoeage. Als jij de permanent gezette make-up goed verzorgd door deze in te smeren met vaseline en te verzorgen zoals jou verteld wordt, kan er weinig fout gaan.

Daarnaast gebruik ik altijd apparatuur die aan de veiligheids- en gezondheidseisen voldoet en ik hecht zeer veel waarde aan hygiëne en sterilisatie voor, tijdens en na de behandeling. Ook werk ik alleen met hoogwaardige pigmenten van Long Time Liner. Op basis hiervan kan gesteld worden dat permanente make-up nabij Amstelveen laten aanbrengen door PMU Elegance veilig is. Heb je hier toch nog vragen over? Laat het me gerust weten.

Een afspraak maken voor permanente make up in Amstelveen

Wilt u permanente make-up laten aanbrengen? Zoekt u een specialist voor Microblading of Ombre wenkbrauwen? Of bent u op zoek naar meer informatie over PMU Studio Elegance?

Bel dan nu 079 785 4690 voor het maken van een afspraak of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Over mij

Al heel mijn leven ben ik bezig met make-up en andere vormen om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Ik vind het heerlijk om mezelf en anderen op te maken en heb dan ook de bruidsmake-up voor verschillende vriendinnen en familieleden mogen verzorgen. Voor mij was het dan ook een logische stap dat ik, Elmas Aydin, ben begonnen met PMU Studio Elegance in Den Haag.