PMU specialist in the spotlight: Diana Entius!

In ‘PMU specialist in de spotlight’ zetten wij iedere maand PMU specialisten in de spotlight die een cursus bij ons hebben gevolgd. Wij zijn namelijk erg benieuwd vanaf wanneer zij ervan droomde om een carrière als permanente make-up specialist te beginnen en hoe zij dit hebben aangepakt. Ook zijn we erg benieuwd hoe het nu met hun salon gaat en hoe zij het werken met de Long-Time-Liner ervaren. Deze maand spreken we Diana Entius, eigenaresse van Diana Entius Permanente Make-up & Beauty Specialist.

Kun je kort iets over jezelf vertellen, Diana?

Ik ben Diana Entius, 32 jaar en ik kom uit Venhuizen. Een jaar geleden (2018) heb ik besloten om mijn baan op te zeggen en voor mezelf te starten. Een van de beste beslissingen ooit! Ik werk momenteel 3 á 4 dagen per week als PMU specialist op verschillende locaties. Ik beheers bijna alle technieken op het gebied van permanente make-up en ik vind het geweldig om zoveel mensen mooi te mogen maken!

Wanneer is jouw passie voor permanente make-up ontstaan?

Ik ben al 14 jaar schoonheidsspecialiste en heb altijd al wel interesse gehad in permanente make-up. Ik keek dan alleen bij mijn collega’s op bijvoorbeeld Instagram hoe zij dit deden en al vrij snel liet ik het ook bij mezelf zetten. Maar zelf leren vond ik destijds geen optie. Ik vond het stiekem dood eng! Het idee alleen al dat je iets permanent bij iemand in het gezicht zou moeten zetten.

Op een dag besloot ik het toch te doen! Mijn passie en interesse voor permanente make-up waren groter dan mijn angst. Ik vond het tijd voor verandering! Ook zag ik vaak veel potentiële klanten met permanente make-up waarbij het niet mooi gezet was. Ik dacht dan altijd “dat kan ik beter!”

Waarom heb je ervoor gekozen om een opleiding bij PMU Elegance te volgen?

Via een tip van een bekende ben ik bij PMU Elegance terechtgekomen. Elmas staat in het vak al bekend om haar vakkundigheid en echt iemand waar je veel van kan leren. Dat sprak mij enorm aan. Om die reden heb ik voor PMU Elegance gekozen.

Wat vond je van de opleiding?

De opleiding was erg vriendelijk en persoonlijk. Je voelt je gelijk welkom en de salon en sfeer is er ook super. Ook de informatie is verrijkend en ze helpen met modellen als dat niet zelf lukt. Al met al heel erg fijn!

Heb je voordat je met de Long-Time-Liner ging werken nog met andere apparaten gewerkt?

Ja, ik heb met de MB liner gewerkt de 1e en de 2e versie. De tweede hadden we nog niet zo lang maar nadat ik een keer met de Long-Time-Liner had gewerkt wilde ik niets liever dan hier de rest van mijn leven mee werken.

Hoe vind je het om nu met de Long-Time-Liner te mogen werken?

Heerlijk! Het was eerst wel even wat wennen omdat je helemaal geen druk hoeft uit te oefenen wat bij de andere apparaten wel het geval is. De Long-Time-Liner glijdt als het ware over de huid. Erg prettig voor zowel de klant die geen pijn ervaart, als voor mij om mee te werken. De genees week is ook veel fijner voor de klant omdat er geen lelijke korsten komen.

Hoe zorg je ervoor dat jij jezelf continu blijft ontwikkelen?

Door vaak masterclasses te volgen. Hierdoor krijg ik weer nieuwe input. Ook volg ik op social media veel andere PMU specialisten en kijk ik met regelmaat filmpjes op YouTube.

Heb je onze nieuwe Masterclasses trouwens al gezien? We hebben ze laatst aangevuld en voor het jaar 2019 hebben we nog maar een paar plekken beschikbaar. Je vindt de Masterclasses hier>>.

Waar wil je met je bedrijf over 5 jaar staan?

Mijn droom is om over 5 jaar hier in de omgeving een “begrip” te zijn in de permanente make-up. Dat mijn agenda er altijd zo vol uit blijft als dat die nu is, en dat ik veel mensen blij kan blijven maken met mooie permanente make-up!

Droom jij van een carrière als permanente make-up specialist? Dan is onze quick start 3 daagse wellicht iets voor jou! Na 3 dagen kun jij direct aan de slag als permanente make-up specialist met een specialisatie in lippen, wenkbrauwen of eyeliner. Meer hierover weten en/of je aanmelden kan hier>>!