Reviews

PMU Elegance

Reviews WEnkbrauwen

Perfectionistisch, engelengeduld, kunstenares. Elmas neemt echt alle tijd om de perfecte vorm te bepalen en creëren. En het resultaat mag er dan ook zeker zijn, haartjes die niet van echt zijn te onderscheiden! Wil je ook prachtige wenkbrauwen? Ga dan naar Elmas!

Shirley Keus

Al jarenlang heb ik permanente make-up bij diverse salons laten aanbrengen. Omdat ik de vorm en de kleur van mijn wenkbrauwen niet meer zo mooi vond, ben ik op zoek gegaan naar een écht goede salon. Ontzettend blij dat ik bij Elmas terecht ben gekomen!! Ik heb eerst 2 removal behandelingen gehad, en daarna heeft Elmas echt prachtige ombre wenkbrauwen bij mij aangebracht. Nog nooit was ik zo blij met mijn wenkbrauwen! En dan heb ik nog niet eens de nabehandeling gehad. Ik kijk er naar uit om voor de nabehandeling terug te gaan, voor de finishing touch, maar ook voor de gezellige en warme sfeer bij PMU Elegance!

Claudia Mannee

Top service en top eindresultaat! Ik heb bij PMU Elegance mijn wenkbrauwen laten doen (powderbrows) en omdat het om mijn gezicht gaat, wilde ik echt het beste van het beste. Dus ja je betaalt wat meer, maar vertrouw me, het is het absoluut waard! Ik kom hier zeker terug😉

Indjir Hanasbei

Vandaag wederom weer een warm welkom bij PMU ELEGANCE voor de nabehandeling van mijn wenkbrauwen.Super vriendelijke en lieve dames.Werkelijk een TOP resultaat mijn wenkbrauwen.Ik ben Elmas zeer dankbaar.groetjes van Ruby x

Ruby Losheijd

Super ervaring! Elmas is een lieve vrouw die weet wat ze doet. Ze kijkt naar je gezicht en welke vorm en kleur daarbij past. Zelf verfde ik mijn wenkbrauwen altijd en was ik gewent aan mijn vorm. Elmas heeft n.a.v. mijn gezicht een net wat andere vorm aangehouden waar ik even aan moest wennen maar nu heel blij mee ben, dit staat veel beter! Tijdens mijn behandeling gaf zij les aan 2 meiden (die mee keken) en hoorde ik elke stap waaruit ik kon opmerken dat Elmas een echte vakvrouw is. Het enige wat zonde is.... Dat ik niet veeeeel eerder ben langsgeweest voor mijn wenkbrauwen!! Dus niet twijfelen maar gewoon doen!

Alexandra Siliakus

Ik kom al jaren bij Elmas voor mij wenkbrauwen en iedere keer weet ze mij weer te verrassen met mijn mooie wenkies! Goed luisterende oor en zeker een perfectionist nummer 1 zeker een aanrader.

Figen Mayda

Ik heb nu de mooiste wenkbrauwen EVER!!

Hannah Vreugdenhil

Na een paar eerdere slechte ervaringen bij andere salons ben ik bij Elmas terecht gekomen. Ik ben niet de makkelijkste wat betreft mijn wenkbrauwen nadat ze ooit een keer heel verkeerd gezet zijn. Maar Elmas neemt echt de tijd voor je en heeft veel geduld. Uiteindelijk zijn we samen uit een model gekomen en heeft ze ze zo ook bij me gezet. Ik ben zo onwijs blij met het resultaat!!!! Dankjewel nogmaals voor alles. En ik kijk uit naar de nabehandeling.

Gabriëlla Hoogland

Elmas van PMU elegance is wat mij betreft de beste. Ze neemt de tijd en luistert naar je wensen. Ik heb mijn eigen smaak en wensen over hoe ik mijn wenkbrauwen wil hebben qua kleur en vorm.. ik ben nogal critiisch (ik kan wel zeggen lastige klant) maar zij is heel geduldig en perfectionistisch .. Elmas heeft mij nog nooit teleurgesteld ondanks dat ik de lat hoog heb liggen want het maakt of breekt je uitstraling. Keep up the good work Elmas i'll be back next year!

Thea van Ginkel

Ik vind Elmas echt een topper. Zij is een kunstenares die je pas op je mooist laat gaan! Ik ben nu na een jaar weer terug voor een touchup van mijn wenkies. Ik lig volkomen ontspannen in de stoel bij haar omdat ik weet dat zij het ontzettend goed doet, een perfectionist is en ook nog eens heel lief. En of het pijn doet? Natuurlijk voel je het een klein beetje maar ik vind het echt niet pijnlijk. Net of iemand met zn nagel een beetje krast afentoe. Tot de volgende keer!

Dominique
Reviews Eyeliner

Wat ben ik blij met mijn eyeliner. Dit is de derde keer dat ik ze heb laten doen, maar dit is mijn eerste keer bij PMU studio Elegance. Voor het eerst is het echt goed gedaan! Mooi resultaat wat ben ik blij.

Shirley Zeegelaar

Al meer dan 3 jaar een tevreden klant bij PMU Elegance! Ik ben zo ontzettend blij dat ik in 2016 de keus heb gemaakt om naar deze studio te gaan. Ik moet er wat kilometers voor rijden maar dat is het meer dan waard. Elmas is een echte professional met passie voor haar vak. Zij zorgt ervoor dat ik de behandeling als heel ontspannen ervaar. Ze neemt de tijd voor het creëren van de perfecte wenkbrauwen. Ik wil nooit meer zonder!

Zita Willems

Gister bij Elmas geweest voor mijn wenkbrauwen , eyeliner en lippen ! Door een gezichtsverlamming jaren geleden had ik scheve wenkbrauwen en ook mijn mond was iets scheef ! Door het vakwerk van haar en haar perfectionisme is hier niets meer van te zien ! Heel erg blij mee ! Wat een vakvrouw ! Ik kom hier zeker terug. Er wordt echt de tijd voor je genomen.

Sandra Romeyn

Helemaal blij met mijn eyeliner! Dank je wel!!!

Shelley Wennekes

Elmas niet alleen t werk dat je doet is geweldig.. je bent zelf persoonlijk een geweldig vrouw❣️ Ben zeer tevreden van t eindresultaat (eyeliner). Je bent zeker een aanrader

Ayten Parlak

Elmas is de beste ! Erg blij met mijn eyeliner, dankjewel !!! Liefs Nathalie

Nathalie van Leeuwen
Reviews Lippen

Beste keuze die ik heb kunnen maken! Als je nog twijfelt, zou ik zeggen: 'doen!' Net de nabehandeling gehad en nu is het nog mooier geworden dan dat het na de eerste behandeling al was. Ik vind de pijn ook heel erg meevallen. Op een schaal van 0 tot 10, zou ik 6 zeggen! Elmas is echt een super lieve vrouw, die super goed is in wat ze doet. Kortom, echt een aanrader!

Chantal Groenee

Zeker een aanrader! Lieve vrouw, werkt heel precies en neemt echt de tijd voor je. Mijn wenkbrauwen en lippen zijn super mooi geworden

Renata

Gister bij Elmas geweest voor mijn wenkbrauwen , eyeliner en lippen ! Door een gezichtsverlamming jaren geleden had ik scheve wenkbrauwen en ook mijn mond was iets scheef ! Door het vakwerk van haar en haar perfectionisme is hier niets meer van te zien ! Heel erg blij mee ! Wat een vakvrouw ! Ik kom hier zeker terug. Er wordt echt de tijd voor je genomen.

Sandra Romeyn

Vandaag bij Elmas langs geweest voor mijn lippen, Elmas neemt echt de tijd voor je en is een onwijs lieve vrouw. Ik kan echt alleen maar vol lof praten over haar. Bedankt topper!