Tanden bleken

Wil jij weer zelfverzekerd kunnen lachen? Binnen één uur toveren wij jouw gelige tanden om tot een stralend en natuurlijk wit gebit. Wij gebruiken het nieuwste apparaat op het gebied van tanden bleken. Geen pijnlijke en gevoelige tanden tijdens en na de behandeling, maar meteen een prachtige stralende lach.

Voordelen van tanden bleken

  • In slechts één uur een stralend wit gebit
  • De behandeling is pijnloos
  • 100% veilig
  • Tanden worden niet lichtgevend wit, maar krijgen een natuurlijke kleur

DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling beginnen we eerst met het bespreken van jouw wensen. Hoeveel tinten lichter heeft jouw voorkeur en wat zijn de mogelijkheden? Dan beginnen we met polijsten. Hierdoor worden je tanden glad en schoon gemaakt, wat zorgt voor een ultiem resultaat. Met onze speciale lampen in combinatie met de beste gel wordt de gele kleur van je tanden. Je bent binnen één uur al klaar. De sessie bestaat uit een behandeling van 3 keer 20 minuten.

Door het gebruik van het nieuwste apparatuur is tanden bleken 100 % veilig bij PMU Elegance. Er vindt geen verandering plaats in de hardheid van het glazuur. Ook verandert er niks aan de structuur van je tanden, waardoor je tanden niet sneller verkleuren dan voor de behandeling.

 
 
image

WAT HOUDT DE NAZORG IN?

Let op wat je drinkt en eet. Het advies is om de eerste drie uur na de behandeling alleen water te drinken en niets te eten. De eerste 24 uur na de behandeling raden wij aan om eten en drinken met veel kleurstoffen te laten staan. Rode wijn, koffie, thee, kersen, aardbeien en rode kool zijn voorbeelden die een negatieve invloed hebben op de kleur. Ook citrusvruchten en koolzuurhoudende dranken, zoals cola en energiedrankjes, vermijd je op de dag van de behandeling. Roken zorgt er ook voor dat je gebit een gelige kleur krijgt. Na 24 uur mag je alles weer eten en drinken.

Door twee keer per dag goed te poetsen, twee keer per jaar een bezoek te brengen aan een mondhygiënist, niet te roken en zo min mogelijk rode wijn, koffie, thee of andere consumpties met veel kleurstoffen te nemen, behoud je zo lang mogelijk mooie witte tanden.

TANDEN BLEKEN KOSTEN​

De kosten van tanden bleken is € 150,- inclusief nabehandeling. Een maand na de behandeling kan je er voor kiezen terug te komen voor een nabehandeling voor optimaal resultaat.

TANDEN BLEKEN Zoetermeer – AFSPRAAK MAKEN

Wil jij af van de gele gloed op je tanden? Laat je tanden bleken bij PMU Studio Elegance in Zoetermeer. Via onderstaande button kun je meteen een afspraak maken via ons afsprakenformulier of je kunt ons bellen op 079 785 4690 voor eventuele vragen.