Tanden bleken

Wil jij weer zelfverzekerd kunnen lachen? Binnen één uur toveren wij jouw gelige tanden om tot een stralend wit gebit. Bij PMU Elegance gebruiken wij het allernieuwste apparaat op het gebied van tanden bleken. Er komt geen peroxide aan te pas, dus je hebt geen pijnlijke en gevoelige tanden tijdens en na de behandeling, maar meteen een prachtige smile.

Voordelen van tanden bleken

  • In slechts één uur een stralend wit gebit
  • De behandeling is pijnloos
  • 100% veilig
  • Tanden worden niet lichtgevend wit, maar krijgen een natuurlijke kleur
  • Voordeliger dan bleken met peroxide

DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling beginnen we eerst met het bespreken van jouw wensen. Hoeveel tinten lichter heeft jouw voorkeur en wat zijn de mogelijkheden? Daarna beginnen we met het polijsten van je tanden. Je tanden worden glad en schoon gemaakt, wat zorgt voor een beter resultaat. Met onze speciale lampen in combinatie met de beste gel verwijderen wij de gele kleur van je tanden in drie keer twintig minuten. Na een week kom je terug voor een nabehandeling van opnieuw drie keer twintig minuten voor optimaal resultaat.

PMU Elegance maakt gebruik van de allernieuwste apparatuur op het gebied van tanden bleken. Er komt geen peroxide aan te pas en het is niet schadelijk voor het tandvlees, dus het afdekken van het tandvlees met een beschermende gel is niet nodig. Tanden bleken is bij ons 100% veilig. Er vindt geen verandering plaats in de hardheid van het glazuur. Ook verandert er niks aan de structuur van je tanden, waardoor je tanden niet sneller verkleuren dan voor de behandeling.

image

WAT HOUDT DE NAZORG IN?

Wij adviseren je om de eerste drie uur na de behandeling alleen water te drinken en niets te eten. De eerste 24 uur na de behandeling kun je eten en drinken met veel kleurstoffen het beste laten staan. Rode wijn, koffie, thee, kersen, aardbeien en rode kool zijn voorbeelden van consumpties die een negatieve invloed hebben op de kleur. Ook citrusvruchten en

koolzuurhoudende dranken, zoals cola en energiedrankjes, vermijd je op de dag van de behandeling. Roken zorgt er ook voor dat je gebit een gelige kleur krijgt. Na 24 uur kun je alles weer eten en drinken.

Door twee keer per dag goed te poetsen, twee keer per jaar een bezoek te brengen aan een mondhygiënist, niet te roken en zo min mogelijk rode wijn, koffie, thee of andere consumpties met veel kleurstoffen te nemen, behoud je zo lang mogelijk mooie witte tanden.

TANDEN BLEKEN KOSTEN​

De kosten van tanden bleken is € 150,- inclusief de nabehandeling. Een week na de behandeling kom je terug voor een nabehandeling van opnieuw drie keer twintig minuten voor optimaal resultaat. Daardoor heb je veel langer plezier van je stralende witte tanden.

TANDEN BLEKEN Zoetermeer – AFSPRAAK MAKEN

Wil jij af van de gele gloed op je tanden? Laat je tanden bleken bij PMU Studio Elegance in Zoetermeer. Via onderstaande button kun je meteen een afspraak maken via ons afsprakenformulier of je kunt ons bellen op 070-4126153 voor eventuele vragen.