Huidverbetering

Welke techniek past bij jou?

Wil jij je huid zichtbaar verbeteren of een dagelijkse frisse glow? Dan bieden wij genoeg opties aan in de salon. Er zijn verschillende technieken om de huid te verbeteren. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende behandelingen die bij jou passen.

Boek direct jou afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Welke soorten huidverbetering zijn er?

Altijd perfect in model

PMU Elegance biedt peelings en microneedling behandelingen aan. Of je nu littekens, acne, eczeem, anti-aging, grove poriën, gevoelige of juist een droge huid hebt, er is voor iedereen een geschikte behandeling te vinden.

Met onze peelings kunnen prachtige resultaten worden geboekt. Wij bieden diverse soorten peelings aan, zodat er voor ieder wat wils is. Kies voor een amandelzuur, salicylzuur, glycolzuur of biologische peeling. Afhankelijk van je huidtype kan de specialist jou ook een peeling aanbevelen.

Heb jij last van littekens van bijvoorbeeld acne en zou jij willen dat deze minder zichtbaar worden?
Of heb jij last van rimpels of een slapper wordende huid en zou jij deze weer graag willen verstevigen? Microneedling kan jou helpen om de kwaliteit van jouw huid te verbeteren!
Het is een van de meest innovatieve vormen van huidverbetering en stimuleert de huid om zelf weer collageen en elastine aan te maken en zich te verbeteren.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Perfectionistisch, engelengeduld, kunstenares. Elmas neemt echt alle tijd om de perfecte vorm te bepalen en creëren. En het resultaat mag er dan ook zeker zijn, haartjes die niet van echt zijn te onderscheiden! Wil je ook prachtige wenkbrauwen? Ga dan naar Elmas!
Ashley de Jong
Permanente make-up van PMU Elegance is jouw geheim voor een stralend uiterlijk. Wij zijn gespecialiseerd in permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up eyeliner en ook permanente make-up lippen. Voor een krachtige uitstraling met natuurlijk ogende wenkbrauwen ben je bij ons in de juiste handen.
Desiree Poelman

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe actief en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance