Huidverbetering

Welke techniek past bij jou?

Wil jij je huid zichtbaar verbeteren of een dagelijkse frisse glow? Dan bieden wij genoeg opties aan in de salon. Er zijn verschillende technieken om de huid te verbeteren. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende behandelingen die bij jou passen.

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

Boek direct jouw afspraak!

Accentueer jouw schoonheid

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Welke soorten huidverbetering zijn er?

Altijd perfect in model

PMU Elegance biedt peelings en microneedling behandelingen aan. Of je nu littekens, acne, eczeem, anti-aging, grove poriën, gevoelige of juist een droge huid hebt, er is voor iedereen een geschikte behandeling te vinden.

Met onze peelings kunnen prachtige resultaten worden geboekt. Wij bieden diverse soorten peelings aan, zodat er voor ieder wat wils is. Kies voor een amandelzuur, salicylzuur, glycolzuur of biologische peeling. Afhankelijk van je huidtype kan de specialist jou ook een peeling aanbevelen.

Heb jij last van littekens van bijvoorbeeld acne en zou jij willen dat deze minder zichtbaar worden?
Of heb jij last van rimpels of een slapper wordende huid en zou jij deze weer graag willen verstevigen? Microneedling kan jou helpen om de kwaliteit van jouw huid te verbeteren!
Het is een van de meest innovatieve vormen van huidverbetering en stimuleert de huid om zelf weer collageen en elastine aan te maken en zich te verbeteren.

Reviews

Dit is hun ervaring met PMU

Interesse in een behandeling?

Ontvang een uitgebreide brochure met toffe acties en mooie kortingen

Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance