Permanente make-up Alkmaar

Ben jij op zoek naar permanente make-up in Alkmaar? Dan ben je van harte welkom bij de PMU Elegance. Bij PMU Elegance kun je terecht voor permanente make-up voor je wenkbrauwen, oogleden, lippen en voor medische pigmentatie. Met onze specialismen in permanente make-up en medische cosmetica kunnen wij je goed helpen aan zeer nauwkeurig aangebrachte permanente make-up nabij Alkmaar. Wij zijn zeer perfectionistisch en gaan dan ook altijd voor meer dan een goed resultaat. En dankzij het beste PMU apparaat zorgen wij voor een vrijwel pijnloze en prettige behandeling. Wij willen dat jij als klant met een grote glimlach én perfect aangebrachte permanente make-up bij ons de deur uitloopt. Je bent bij ons in goede handen voor het laten zetten van permanente make-up.
wenkbrauwen
eyeliner
pmu eyeliner

Perfectie en tevredenheid voor permanente make up in Alkmaar

Voor PMU Elegance staat de klant centraal en wij streven altijd naar een perfecte uitkomst van het resultaat. Hiervoor maken wij gebruik van de allernieuwste technieken om uw permanente make-up aan te brengen. Twijfel niet langer als u op zoek bent naar permanente make-up in Alkmaar en laat ons u helpen in de PMU Elegance in Zoetermeer.

Bij PMU Studio Elegance kunt u terecht voor:

  • Eyeliner: oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht. Het is een makkelijke manier om te zorgen voor een stralend uiterlijk.
  • Lipliner: voor mooie volle lippen en een jeugdige, gezonde blos raad ik jepermanente make-up voor de lippen aan.
  • Medische pigmentatie: er worden pigmenten ingebracht waar, om welke reden dan ook, het natuurlijke pigment ontbreekt. Deze pigmenten hebben een camouflerende functie.
  • Wenkbrauwen: Permanente wenkbrauwen ontstaan door het plaatsen van natuurlijke pigmenten. De juiste wenkbrauwen laten je ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling.

In veilige handen bij PMU Elegance

Experts hebben mij de techniek bijgebracht en ik blijf mijzelf continu ontwikkelen. Er wordt daarom altijd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken voor het zetten van de permanente make-up. De apparatuur die wordt gebruikt voldoet aan de gezondheids- en veiligheidseisen. Tevens stel ik hoge eisen aan sterilisatie en hygiëne. Ik werk dan ook volgens de GGD opgestelde hygiënevoorschriften en ik beschik over alle benodigde vergunningen van de GGD in omgeving Alkmaar. Bij PMU Elegance bent u in veilige handen!

Een afspraak maken voor permanente make up in omgeving alkmaar

Wilt u permanente make-up laten aanbrengen? Zoekt u een specialist voor Microblading of Ombre wenkbrauwen? Of bent u op zoek naar meer informatie over PMU Studio Elegance?

Bel dan nu 079 785 4690 voor het maken van een afspraak of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Over mij

Al heel mijn leven ben ik bezig met make-up en andere vormen om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Ik vind het heerlijk om mezelf en anderen op te maken en heb dan ook de bruidsmake-up voor verschillende vriendinnen en familieleden mogen verzorgen. Voor mij was het dan ook een logische stap dat ik, Elmas Aydin, ben begonnen met PMU Studio Elegance in Den Haag.