Permanente make up in Den Haag

Bent u op zoek naar permanente make-up in Den Haag? Dan bent u bij PMU Studio Elegance aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor allerlei behandelingen, bijvooorbeeld voor permanent gekleurde, volle lippen, permanente eyeliner en wenkbrauwen. Ook voor alle medische vraagstukken en huidafwijkingen zorgen wij voor een perfecte en mooie oplossing.

Ons specialisme is permanente make-up en medische cosmetica. Dankzij onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat klanten tevreden onze salon verlaten en tevreden blijven.

wenkbrauwen
eyeliner
pmu eyeliner

Ga voor perfectie, ga voor permanente make up in Den Haag

Voor PMU Elegance staat de klant centraal en wij streven naar een perfecte uitkomst van het resultaat. Hiervoor maak ik gebruik van nieuwe technieken om uw permanente make-up aan te brengen. Dus bent u op zoek naar permanente make-up in Den Haag? Twijfel dan niet langer en laat u helpen door PMU Elegance!

Bij PMU Elegance in Den Haag kunt u terecht voor:

  • Eyeliner: Oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht. Het is een makkelijke manier om te zorgen voor een stralend uiterlijk. Verwen jezelf daarom met permanente make-up eyeliner!
  • Lipliner: Voor mooie volle lippen en een jeugdige, gezonde blos raad ik u permanente make-up voor de lippen aan, waarbij u kunt kiezen uit lipliner of full lips.
  • Wenkbrauwen: Permanente wenkbrauwen ontstaan door het plaatsen van natuurlijke pigmenten, de hairstroke techniek. De juiste wenkbrauwen laten uw ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling.
  • Medische pigmentatie: Er worden pigmenten ingebracht waar, om welke reden dan ook, het natuurlijke pigment ontbreekt. Deze pigmenten hebben een camouflerende functie.

In veilige handen bij PMU Elegance

Experts hebben ons de techniek bijgebracht en wij blijven onszelf continu ontwikkelen. Er wordt daarom altijd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken voor het zetten van de permanente make-up. De apparatuur die wordt gebruikt voldoet aan de strengste gezondheids- en veiligheidseisen. Tevens stellen wij hoge eisen aan sterilisatie en hygiëne. Wij werken dan ook volgens de GGD opgestelde hygiënevoorschriften en wij beschikken over alle benodigde vergunningen van de GGD in Zoetermeer. Bij PMU Elegance ben je in veilige handen!

Maak een afspraak voor permanente make up in Den Haag

Wil je permanente make-up laten aanbrengen? Zoek je een specialist voor hairstroke wenkbrauwen? Of ben je op zoek naar meer informatie over PMU Elegance?

Bel dan nu 079 785 4690 voor het maken van een afspraak of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Over mij

Al heel mijn leven ben ik bezig met make-up en andere vormen om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Ik vind het heerlijk om mezelf en anderen op te maken en heb dan ook de bruidsmake-up voor verschillende vriendinnen en familieleden mogen verzorgen. Voor mij was het dan ook een logische stap dat ik, Elmas Aydin, ben begonnen met PMU Studio Elegance in Den Haag.