Dít moet je weten over permanente make-up eyeliner shadow

Je bent kláár met het constant kopen van nieuwe eyeliners. Daarnaast bezorgt het telkens weer creëren van de perfecte smokey wing je een hoge bloeddruk. Herkenbaar? Dan is er goed nieuws: er ís een manier waarop jij de perfecte wing kunt ownen zónder daar iedere dag moeite voor te hoeven doen (echt waar). Hoe? Met een permanente shadow eyeliner. We vertellen je in deze blog alles wat je moet weten over deze PMU eyeliner schaduw.

Permanente make-up eyeliner schaduw
Met een frisse blik opstaan, geen gedoe meer voor de spiegel en dagelijks tijd besparen op jouw make-up routine. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. We get it. Wij hebben ook ooit in jouw schoenen gestaan. Totdat we permanente eyeliners ontdekten. En oh girl, wat gáát het jouw leven makkelijker maken als je eenmaal om bent. En laten we eerlijk wezen: wie heeft er nog élke dag opnieuw tijd voor het recreëren van de perfecte smokey eyeliner? Tenzij je onze baan hebt en jij jouw dagen – net zoals wij – besteedt als PMU artist, heb je vast wel betere dingen te doen. Daarom helpen wij jou graag aan die perfecte PMU eyeliner. Die perfecte smokey eyes waar je altijd zo’n moeite mee hebt? Wij kunnen ervoor zorgen dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Maar als je de liever een subtiele oogopslag hebt, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor permanente shadow eyeliner. Dit is een eyeliner die een beetje uitloopt aan de randen. De eyeliner is uitgeschaduwd en bestaat uit twee of drie kleuren, van donker naar licht. Op deze manier bereik je een heel subtiele smokey eye zonder er zelf iets voor te hoeven doen.

Welke soorten PMU eyeliners zijn er?

Afhankelijk van de look waar je voor wilt gaan hebben we in PMU-land voor elke voorkeur een passende optie:

  • Infralash eyeliner: Een heel dun lijntje tussen de wimperhaartjes, wat ervoor zorgt dat jouw wimperaanzet voller lijkt.
  • Graphicliner eyeliner: Een opvallende, volle eyeliner. Perfect voor vrouwen die elke dag zelf eyeliner aanbrengen, maar daar genoeg van hebben (raise your hand if you’re one of them!).
  • Smokey / shadow eyeliner: Een eyeliner die een beetje uitloopt aan de randen, van donker naar licht. Op die manier kunnen zowel dramatische smokey eyes als een subtiele schaduw eyeliner gerealiseerd worden.
Lees hier meer over permanente eyeliners >

Subtiele eyeliner - pmu
Shadow eyeliner pmu
schaduw eyeliner pmu
Techniek pmu eyeliner: infralash
Shadow eyeliner - resultaat

Lees hier meer over permanente eyeliners >>>

Hoe wordt PMU eyeliner met schaduw aangebracht?

Als je ervoor kiest om over te stappen op permanente make-up wil je natuurlijk wel zeker weten dat je het bij iemand doet die het ook goed kan. Je zit immers niet te wachten op een uitgeschoten permanente eyeliner! Bovendien kunnen we het ons voorstellen als je stiekem ook een klein beetje bang bent voor eventuele pijn. Al deze zorgen kunnen we direct bij je wegnemen als we je vertellen dat we met de Long-Time-Liner werken. Oké, misschien niet direct; we kunnen het ons goed voorstellen als je er nog nooit van gehoord hebt. Kort gezegd is de Long-Time-Liner het meest geavanceerde permanente make-up apparaat op de markt. Door de unieke gepatenteerde magnetische motor maakt het gebruik van een super exacte naaldgeleiding voor micropigmentatie. Wat dat voor jou betekent? Een pijnloze behandeling met een prachtig resultaat dat met de juiste naverzorging maar liefst 1,5 jaar zichtbaar blijft. Where can we sign up?

Doordat wij alleen werken met opgeleide PMU artists ben je áltijd verzekerd van het beste resultaat. Naast het plaatsen van permanente make-up bieden we ook permanente make-up opleidingen aan waarvoor PMU liefhebbers zich kunnen aanmelden. Bekijk hier een overzicht van onze permanente make-up vakopleidingen.

long-time-liner

Ja, ik heb interesse in PMU eyeliner!

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden van PMU eyeliner, of over andere vormen van permanente make-up? Bekijk hier het overzicht van al onze diensten of neem even contact op met PMU Elegance voor meer informatie!