Dít moet je weten over permanente make-up eyeliners (shadow eyeliners)

Je bent kláár met het constant kopen van nieuwe eyeliners. Daarnaast bezorgt het telkens weer creëren van de perfecte smokey wing je een hoge bloeddruk. Herkenbaar? Dan is er goed nieuws: er ís een manier waarop jij de perfecte wing kunt ownen zónder daar moeite voor te hoeven doen (echt waar). Hoe? Met een permanente shadow eyeliner. We vertellen je in deze blog alles wat je moet weten over deze PMU eyeliner.

Permanente make-up eyeliner
Met een frisse blik opstaan, geen gedoe meer voor de spiegel en dagelijks tijd besparen op jouw make-up routine. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. We get it. Wij hebben ook ooit in jouw schoenen gestaan. Totdat we permanente eyeliners ontdekten. En oh girl, wat gáát het jouw leven makkelijker maken als je eenmaal ‘om’ bent. En laten we eerlijk wezen: wie heeft er élke dag opnieuw tijd voor het recreëren van de perfecte smokey eyeliner. Tenzij je onze baan hebt en jij jouw dagen – net zoals wij – besteedt als PMU artist, heb je vást betere dingen te doen. Daarom helpen wij jou graag aan die shadow eyeliner van jouw dromen. Dit is een eyeliner die een beetje uitloopt aan de randen. De eyeliner is uitgeschaduwd en bestaat uit twee of drie kleuren, van donker naar licht. Op deze manier bereik je een subtiele smokey eye zonder er zelf iets voor te hoeven doen.

Doordat wij alleen werken met opgeleide PMU artists ben je áltijd verzekerd van het beste resultaat. Naast het plaatsen van permanente make-up bieden we ook permanente make-up opleidingen aan waarvoor PMU liefhebbers zich kunnen aanmelden. Bekijk hier een overzicht van onze permanente make-up vakopleidingen.

Welke soorten permanente make-up eyeliners zijn er?
Gaan jouw nekharen recht overeind staan bij de gedachte dat je elke dag opstaat met een smokey eye look? Want: “Geef mij maar een subtiele oogopslag?”. No worries, want in PMU-land hebben we voor elke voorkeur een passende optie. Daarom bieden we ook permanente infralash & graphicliner eyeliner aan. Het verschil? Infralash eyeliner is een heel dun lijntje tussen de wimperhaartjes, wat ervoor zorgt dat jouw wimperaanzet voller lijkt. De graphicliner is een opvallende, volle eyeliner. Perfect voor vrouwen die elke dag zelf eyeliner aanbrengen, maar daar genoeg van hebben (raise your hand if you’re one of them).

Lees hier meer over permanente eyeliners >>>

Andere vormen van permanente make-up
Gebruik jij geen eyeliner en heb je al grote ogen van jezelf? Maar ben je wel onzeker over jouw wenkbrauwen of lippen? Dan hebben we nóg meer goed nieuws voor je (het houdt niet op). Wie zijn of haar wenkies of lippen een upgrade wil geven, kan namelijk ook bij ons terecht voor permanente wenkbrauwen en permanente lippigmentatie. En jawel, ook dáár kun je kiezen uit verschillende opties. Voor elk wat wils!

Permanente wenkbrauwen
Wij begrijpen als geen ander dat jij wil dat jouw wenkbrauwen altijd in shape en on fleek zijn. Simpel gevalletje van: wie wordt daar nou níet gelukkig van? Maar omdat de ene wenkie de ander niet is, bieden we drie soorten PMU wenkbrauw behandelingen aan. Wil je graag vollere wenkbrauwen? Dan wordt je vást heel blij van Hairstrokes. Wil je super natuurlijk ogende wenkbrauwen die eruit zien alsof je ze zelf ligt hebt ingepoederd? Dan zijn Powder Brows echt wat voor jou! Klinkt een combi van beiden voor jou als de ideale brow? Dan ben je sowieso in de wolken na de Combinatietechniek behandeling. De keuze is reuze!

Permanente lippigmentatie
Oók jouw lippen kun je een boost geven met permanente make-up. Also known as: permanente lippigmentatie. Zodat je ze nooit meer continu hoeft bij te werken met lippenstift of lippotlood. En jij een frisse, levendige kleur aan jouw lippen geeft waardoor heel jouw gezicht direct gezonder oogt en straalt. Zo kun je ervoor kiezen om jouw lippen volledig in te kleuren (PMU Full Lips). Dit is de perfecte oplossing voor lippen met weinig kleur. Maar kun je bij ons ook een Lipliner en Shadow laten zetten. Dit is een ingeschaduwde lipliner, wat inhoudt dat eerst de liplijn wordt aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Ideaal voor de ladies met zichtbare oneffenheden of pigmentvlekken op de lippen.

Permanente make-up met de Long-Time-Liner
Als je ervoor kiest om over te gaan op permanente make-up wil je natuurlijk wel zeker weten dat je het bij iemand doet die het ook goed kan. Want niemand zit te wachten op de verkeerde kleur lippen, een uitgeschoten permanente eyeliner of ongelijke wenkbrauwen. Bovendien kunnen we het ons voorstellen als je stiekem ook een klein beetje bang bent voor eventuele pijn. Al deze zorgen kunnen we direct bij je wegnemen als we je vertellen dat we met de Long-Time-Liner werken. Oké, misschien niet direct. Want we begrijpen het ook als je nu denkt “de Long-Time-Wat?”. Kort gezegd is de Long-Time-Liner het meest geavanceerde permanente make-up apparaat op de markt. Door de unieke gepatenteerde magnetische motor maakt het gebruik van een super exacte naaldgeleiding voor micropigmentatie. Wat dat voor jou betekent? Een pijnloze behandeling met een prachtig resultaat dat met de juiste naverzorging maar liefst 1,5 jaar zichtbaar blijft. Where can we sign up?

long-time-liner

Het verschil tussen de Long-Time-Liner en microblading
Als je je al eens in permanente make-up hebt verdiept, ben je de term ‘microblading’ vast al eerder tegengekomen. Microblading is een vorm van permanente make-up wenkbrauwen waarbij haartjes handmatig met een mesje getekend worden en daarna met pigment opgevuld. De haartjes worden een voor een gezet en mogen elkaar niet kruisen. Het risico van microblading is met name de kans op littekenweefsel, het snel vervagen van de kleur en het niet regelmatig verdelen van de kleur zijn veelgehoorde klachten over microbladin. Allemaal dingen waarmee je bij de Long-Time-Liner niet te maken hebt of krijgt!

Wil jij graag meer info over permanente make-up (shadow) eyeliners of andere vormen van permanente make-up?
Bekijk hier het overzicht van al onze diensten!