Permanente make up Leiden

Ben jij op zoek naar de beste permanente make-up in Leiden? Dan ben je bij PMU Elegance aan het juiste adres. Met ons perfectionisme en specialisatie permanente make-up en medische cosmetica willen wij meer dan een goed resultaat. Wij willen dat onze klanten tevreden en blij naar huis gaan. Dankzij onze ervaring en expertise ben je er zeker van dat je behandeld wordt door de getrainde handen van onze permanente make-up specialisten.

wenkbrauwen
eyeliner
pmu eyeliner

Perfectie en tevredenheid voor permanente make up in Leiden

Bij PMU Elegance staat de klant centraal en wij streven naar een perfecte uitkomst van het resultaat. Hiervoor maken wij gebruik van de allernieuwste technieken om uw permanente make-up aan te brengen. Dus ben je op zoek naar permanente make-up in Leiden? Twijfel dan niet langer en laat je helpen door PMU Elegance!

Bij PMU Elegance kun je terecht voor:

Permanente Eyeliner: Oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht. Het is een makkelijke manier om te zorgen voor een stralend uiterlijk.
Permanente lipliner: Voor mooie volle lippen en een jeugdige, gezonde blos raad ik je permanente make-up voor de lippen aan.
Wenkbrauwen: Permanente wenkbrauwen ontstaan door het plaatsen van natuurlijke pigmenten, hiermee worden 3D wenkbrauwen gecreëerd. De juiste wenkbrauwen laten uw ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling.
• Medische pigmentatie: Er worden pigmenten ingebracht waar, om welke reden dan ook, het natuurlijke pigment ontbreekt. Deze pigmenten hebben een camouflerende functie.

In veilige handen bij PMU Elegance

Experts hebben ons de techniek bijgebracht en wij blijven onszelf continu ontwikkelen. Er wordt daarom altijd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken voor het zetten van de permanente make-up. De apparatuur die wordt gebruikt voldoet aan de strengste gezondheids- en veiligheidseisen. Tevens stellen wij hoge eisen aan sterilisatie en hygiëne. Wij werken dan ook volgens de GGD opgestelde hygiënevoorschriften en wij beschikken over alle benodigde vergunningen van de GGD in Leiden. Bij PMU Elegance ben je in veilige handen!

Maak een afspraak voor permanente make up in Leiden

Wil je permanente make-up laten aanbrengen? Zoek je een specialist voor Microblading of Ombre wenkbrauwen? Of ben je op zoek naar meer informatie over PMU Elegance?

Bel dan 079 785 4690 voor het maken van een afspraak of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Over mij

Al heel mijn leven ben ik bezig met make-up en andere vormen om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Ik vind het heerlijk om mezelf en anderen op te maken en heb dan ook de bruidsmake-up voor verschillende vriendinnen en familieleden mogen verzorgen. Voor mij was het dan ook een logische stap dat ik, Elmas Aydin, ben begonnen met PMU Studio Elegance in Den Haag.