Permanente make up nabij Rotterdam

Bent u op zoek naar permanente make up in de buurt van Rotterdam? Dan bent u bij de PMU Elegance in Zoetermeer aan het juiste adres. Met onze specialismen in permanente make-up en medische cosmetica gaan wij voor meer dan een goed resultaat. Wij willen dat al onze klanten tevreden en blij naar huis gaan. Met onze ervaring en expertise bent u in de getrainde handen van specialisten, in een exclusief kader.

wenkbrauwen
eyeliner
pmu eyeliner

Perfectie en tevredenheid voor permanente make-up nabij Rotterdam

Voor PMU Elegance staat de klant centraal en wij streven altijd naar een perfecte uitkomst van het resultaat. Hiervoor maken wij in onze prachtige salon gebruik van de allernieuwste technieken om uw permanente make-up aan te brengen. Twijfel niet langer als u op zoek bent naar permanente make-up in Rotterdam en laat ons u helpen bij PMU Elegance in Zoetermeer.

Bij PMU Elegance kunt u terecht voor:

Permanente Eyeliner: Oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht. Permanente eyeliner is een makkelijke manier om te zorgen voor een stralend uiterlijk.
Permanente lipliner: Voor mooie volle lippen en een jeugdige, gezonde blos raad ik u permanente make-up voor de lippen aan.

  • Wenkbrauwen: Permanente wenkbrauwen ontstaan door het plaatsen van natuurlijke pigmenten. De juiste wenkbrauwen laten uw ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling.
  • Medische pigmentatie: Er worden pigmenten ingebracht waar, om welke reden dan ook, het natuurlijke pigment ontbreekt. Deze pigmenten hebben een camouflerende functie.

In veilige handen bij PMU Elegance

Experts hebben mij de techniek bijgebracht en ik blijf mijzelf continu ontwikkelen. Er wordt daarom altijd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken voor het zetten van de permanente make-up. De apparatuur die wordt gebruikt voldoet aan de gezondheids- en veiligheidseisen. Tevens stel ik hoge eisen aan sterilisatie en hygiëne. Ik werk dan ook volgens de GGD opgestelde hygiënevoorschriften en ik beschik over alle benodigde vergunningen van de GGD in Den Haag. Bij PMU Studio Elegance bent u in veilige handen!

Een afspraak maken voor permanente make-up nabij Rotterdam

Wilt u permanente make-up laten aanbrengen? Of bent u op zoek naar meer informatie over PMU Elegance?
Bel dan nu 079 785 4690 voor het maken van een afspraak of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Over mij

Al heel mijn leven ben ik bezig met make-up en andere vormen om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Ik vind het heerlijk om mezelf en anderen op te maken en heb dan ook de bruidsmake-up voor verschillende vriendinnen en familieleden mogen verzorgen. Voor mij was het dan ook een logische stap dat ik, Elmas Aydin, ben begonnen met PMU Studio Elegance in Den Haag.