Permanente make up Voorburg

Ben je op zoek naar permanente make-up in Voorburg? Dan ben je bij PMU Elegance aan het juiste adres. De oprichtster Elmas is een perfectionist en is gespecialiseerd in permanente make-up en medische cosmetica. Zij gaat altijd voor het allerbeste resultaat. “Ik wil dat mijn klanten tevreden en blij naar huis gaan. Met mijn ervaring en expertise bent u in de getrainde handen van een specialist, in een exclusief kader.”

wenkbrauwen
eyeliner
pmu eyeliner

Perfectie en tevredenheid voor permanente make up in Voorburg

Voor PMU Elegance staat de klant centraal; wij streven naar een perfecte uitkomst van het resultaat. Hiervoor maken wij gebruik van nieuwe technieken om permanente make-up aan te brengen. Dus bent u op zoek naar permanente make-up in Voorburg? Twijfel dan niet langer en laat je helpen door PMU Elegance!

Bij PMU Elegance kunt u terecht voor:

  • Permanente eyeliner: Oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht. Je ogen aanzetten met eyeliner is een makkelijke manier om te zorgen voor een stralend uiterlijk.
  • Lipliner: Voor mooie volle lippen en een jeugdige, gezonde blos raad ik u permanente make-up lippen aan.
  • Wenkbrauwen: Permanente make-up wenkbrauwen ontstaan door het plaatsen van natuurlijke pigmenten. De juiste wenkbrauwen laten je ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling. Wij zijn specialisten op het gebied van hairstroke wenkbrauwen.
  • Medische pigmentatie: Er worden pigmenten ingebracht waar, om welke reden dan ook, het natuurlijke pigment ontbreekt. Deze pigmenten hebben een camouflerende functie en plaatsen wij voor jou, na een intake gesprek, tijdens een behandeling.

In veilige handen bij PMU Elegance

Elmas: “Experts hebben mij de techniek bijgebracht en ik blijf mijzelf continu ontwikkelen. Er wordt daarom altijd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken voor het zetten van de permanente make-up. De apparatuur die wordt gebruikt voldoet aan de gezondheids- en veiligheidseisen. Tevens stel ik hoge eisen aan sterilisatie en hygiëne. Ik werk dan ook volgens de GGD opgestelde hygiënevoorschriften en ik beschik over alle benodigde vergunningen van de GGD in Voorburg. Bij PMU Elegance bent u in veilige handen!”

Een afspraak maken voor permanente make up in VOORBURG

Wilt u permanente make-up laten aanbrengen? Zoekt u een specialist voor Microblading of Ombre wenkbrauwen? Of bent u op zoek naar meer informatie over PMU Studio Elegance?

Bel dan nu  079 785 4690 voor het maken van een afspraak of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Over mij

Al heel mijn leven ben ik bezig met make-up en andere vormen om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Ik vind het heerlijk om mezelf en anderen op te maken en heb dan ook de bruidsmake-up voor verschillende vriendinnen en familieleden mogen verzorgen. Voor mij was het dan ook een logische stap dat ik, Elmas Aydin, ben begonnen met PMU Studio Elegance in Den Haag.