PERMANENTE MAKE UP

Ben jij op zoek naar de permanente make-up en dan ook het liefst de beste en minst pijnlijke behandeling? Dan ben je bij PMU Elegance aan het juiste adres. Dankzij onze specialisatie in permanente make-up en medische cosmetica zorgen wij meer dan een goed resultaat. Ook het feit dat wij met de beste apparatuur werken, zorgt voor de beste kwaliteit en ga je tevreden de salon uit met permanente make-up. Met onze ervaring en expertise ben je in de getrainde handen van een van onze specialisten.

wenkbrauwen
eyeliner
pmu eyeliner

Perfectie en tevredenheid voor permanente make up

Bij PMU Elegance staat de klant centraal en wij streven naar een perfecte uitkomst van het resultaat. Hiervoor maken wij gebruik van de allernieuwste technieken om uw permanente make-up aan te brengen. Dus ben je op zoek naar permanente make-up? Twijfel dan niet langer en laat je helpen door PMU Elegance!

Bij PMU Elegance kunt u terecht voor verschillende soorten permanente make-up. Benieuwd naar een andere optie? Neem contact met ons op.

Permanente Eyeliner: Oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht. Dankzij permanente make-up eyeliner zorg je op een makkelijke manier voor een continu stralend uiterlijk.
Permanente lipliner: Voor mooie volle lippen en een jeugdige, gezonde blos raad ik u permanente make-up voor de lippen aan.
• Wenkbrauwen: Permanente wenkbrauwen ontstaan door het plaatsen van natuurlijke pigmenten. De juiste wenkbrauwen laten uw ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling. Hairstroke wenkbrauwen is hierbij onze specialiteit.
• Medische pigmentatie: Er worden pigmenten ingebracht waar, om welke reden dan ook, het natuurlijke pigment ontbreekt. Deze pigmenten hebben een camouflerende functie.

In veilige handen bij PMU Elegance

Experts hebben mij de techniek bijgebracht en ik blijf mijzelf continu ontwikkelen. Er wordt daarom altijd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken voor het zetten van de permanente make-up. De apparatuur die wordt gebruikt voldoet aan de gezondheids- en veiligheidseisen. Tevens stel ik hoge eisen aan sterilisatie en hygiëne. Ik werk dan ook volgens de GGD opgestelde hygiënevoorschriften en ik beschik over alle benodigde vergunningen van de GGD in Den Haag. Bij PMU Elegance bent u in veilige handen!

Een afspraak maken voor permanente make up

Wilt u permanente make-up laten aanbrengen? Zoekt een specialist voor Microblading of Ombre wenkbrauwen? Of bent u op zoek naar meer informatie over PMU Studio Elegance?

Bel dan nu 079 785 4690 voor het maken van een afspraak of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Over mij

Al heel mijn leven ben ik bezig met make-up en andere vormen om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Ik vind het heerlijk om mezelf en anderen op te maken en heb dan ook de bruidsmake-up voor verschillende vriendinnen en familieleden mogen verzorgen. Voor mij was het dan ook een logische stap dat ik, Elmas Aydin, ben begonnen met PMU Studio Elegance in Den Haag.